Re: [Propunere] Fondator

:PRO:
Idem Botzy .
Daca ar fi de acord si cristi de al pune pe mafw fondator , dearece el sta toara ziua pe forum , are tot timpul pe care nul are dany , si este foarte ajutator .

Am raspuns putin mai tarziu ca voiam sa vad si parerile celorlalti.
Danny nu o sa mai aiba mult timp si in curand nici eu,anul asta cred ca va fi ultimul in care voi fi mai activ,dar in timpul asta in care a mai ramas as vrea sa am accese mai bune si sa ma ocup mai bine de forum.
Cristi,de fiecare data cand ne-ai cerut ajutorul am facut-o,nu am zis niciodata nu. Daca tu nu mai vrei sa te ocupi asta nu inseamna ca nu-ti poate lua cineva locul.
Pe langa asta,nu inteleg un lucru,de ce nu vrei sa dai acces daca nu te ocupi ? Daca nu vrei sa te ocupi inseamna ca nu-ti pasa. Inteleg si eu ca nu ai timp,dar fa ceva,lasa pe altcineva care are timp si ai incredere in el sa-ti faca treaba.
Nu am ajuns aici ca sa imi dea accese si sa distrug totul,nici eu si sigur nici Danny nu vrem sa distrugem comunitatea,nu suntem genul de persoane.
Ne-ai dat acces la Moderator Global si sigur nu regreti ca ai facut asta,nu ne-am batut joc si am ales pe cine trebuie ca moderatori globali.

Probabil vrei sa te axezi pe viata personala insa nu pierde ceea ce ai facut,ai facut o comunitate de aproape 10.000 membrii,nu intra toti o data,dar 100 la 24 ore intra si tot e bine,comunitatea are zilnic peste 10.000 afisari,daca tu oferi calitate si respect vei atrage foarte multi membrii.

Nu stiu daca tu ai atata incredere in noi,mai exact in mine ca vad ca multi vor ca eu sa primesc acest "fondator",mie unul nu-mi trebuie fondator,imi trebuie accese,nu sunt fondator,nu am participat la nici o fondare a acestei comunitati,deci nu sunt fondator.
Administrator este tot ce vreau,dar cu mai multe accese.

E decizia ta,dar ar trebui sa te gandesti repede sa nu pierzi mai mult de atat.

N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae

Au mai fost propuneri din astea si au fost respinse, din cauza ca Cristi nu are destula incredere..., dar ar fi o idee buna sa ii dea unui administrator fondator, daca nu se pricepe nu este greu sa ia remove... ;)), si nu cred ca poate sa-i dea remove lui Cristi, pentru ca forumul este a lui Cristi , si are imunitate :-?, doar ii da membru la grupul Fondator :-?

Au mai fost propuneri din astea si au fost respinse, din cauza ca Cristi nu are destula incredere..., dar ar fi o idee buna sa ii dea unui administrator fondator, daca nu se pricepe nu este greu sa ia remove... ;)), si nu cred ca poate sa-i dea remove lui Cristi, pentru ca forumul este a lui Cristi , si are imunitate :-?, doar ii da membru la grupul Fondator :-?
Gresit,are acces total la ACP,dar chiar daca ar provoca daune forumului,el are acces la FTP si poate sa dea BackUp.Eu zic ca merita incercat,oameni ca BoTzY si Maffw nu mai gasesti.
:PRO: Forumul o sa se inchida daca nu iti pui un ajutor,multe comunitati cu 1 singur FONDATOR,au disparut pentru ca nu aveau incredere in nimeni.Nu vrei ca EuropaCs sa aibe o soarta asemanatoare,nu?
Imagine

Dintotdeauna a existat aceasta problema, uneori a fost si mai rau, alteori nu. Intr-un fel sunt de acord cu Cristi: nici eu nu as da Fondator cuiva, cu atat mai mult cu cat nu il cunosc personal. Dar, aici este cu totul alta problema: avand in vedere faptul ca el nu se mai ocupa, mi se pare o idiotenie sa nu aleaga inca un Fondator.
Am ajuns la concluzia ca nu-l mai intereseaza nici macar daca Staff-ul e activ. Ii place sa aiba un forum populat, sa fie activitate, dar implicarea lui este cu mult sub 0.
E foarte clar ca forumul scade din ce in ce mai mult, iar in curand nu va mai exista deloc. Cat timp pe Cristi il doare undeva, restul de ce va mai stresati ? Degeaba va pasa voua de forum, daca el nu da 2 bani pe ce credeti voi. Mereu au fost membri care au vrut sa-l ajute, dar bineinteles nu au fost luati in seama, nu doar de Cristi, ci si de multi din Staff. Mereu fiecare a vrut mai multe accese, a vrut sa ajute cat mai mult forumul (In aceasta categorie ma incadram si eu. Inca nu sunt sigur daca mai e asa.), dar a fost "oprit".
Daca a fost nevoie de 100 de propuneri si 1000 de intrebari ca sa dea acces la Moderatori Globali (care oricum se schimba o data pe an), cam cum credeti ca ar reactiona DACA ar vedea acest topic ?
Cat despre cei care spuneti ca e ocupat: nu neg acest lucru, dar ganditi-va ca atunci cand are timp liber, prefera sa se joace LoL, in timp ce noi stam si asteptam sa faca ceva. 30 de minute pe zi si tot inseamna mult.

Abia acum am realizat cat timp am pierdut aici, incercand sa ajut, ca intr-un final sa se destrame aproape totul. Sincer, nici cu 10 Fondatori nu stiu daca va mai ajunge forumul cum era, dar din moment ce inca nu m-am retras, mai am o speranta.
Probabil alegerea unui nou Fondator ramane ultima sansa ca totul sa nu se indrepte spre declin. Indiferent ce se va intampla, voi ramane mereu cu amintirea placuta a vremurilor demult apuse, in care fiecare clipa petrecuta aici reprezenta un motiv de bucurie.

Il propun pe Maffw Fondator.

:PRO: Tot ce aţi spus este foarte adevarat , mă refer la Danny , Bogdy şi mulţi alţi , ştiu că nu sunt de mult pe comunitate , dar e o comunitate mai speciala din câte am văzut , chiar mi-ar parea rău dacă se va dăstrâma .
Eu nu am avut acea zisă "reputaţie" pe forum dar totuşi am decis să răspund la această propunere deoarece îmi este drag de această comunitate , nu am vorbit cu cam nici 1 din voi , nici pe forum nici altundeva şi nu mă aştept ca uni dintre voi să citeasca acest mesaj , pur şi simplu am vrut sa-mi exprim opinia despre această comunitate , este ce-a mai bună ,am cunoscut aici oameni extrem de treaba , glumeţi care chiar ţi-ar întinde o mână de ajutor chiar daca nu te cunosc în realitate , deci Crysti fă ceva in legatura cu forumul , dar dacă nu o faci tot ce ai construit in atât timp se va duce de râpă . RESPECT tuturor care au dat opini/păreri mai ales ce-a a lui BoTzy
Propun Maffw ca un nou Fondator
Respect comunitatea Europa.Cs!!!!!
Fr3Doom

Fr3Doom

Fr3Doom

I'm back from hell to torment you with terror
Imagine

Voturi Cs.EuropaCs.Ro:17069-->

Voturi Zm.EuropaCs.Ro: 14025-->14048-->14098-->14199-->14912-->16512-->16531

Degeaba toti il propuneti pe maffy sa fie fondator daca CrYyStI nu va dori acest lucru.. Dar trebuie sa se gandeasca si el un pic fiindca multi de aici au muncit mult pentru gradele acestea ma refer de la Moderator Global Pana la Administrator In ultima vreme comunitatea nu o duce bine deloc nu se mai fac atatea posturi .. toate serverele sunt goale rar vezi sa fie peste 14 Plaiyeri on Imi amintesc in 2013 spargeai pc-ul de nervi findca nu aveai loc pe servere Dar asta a trecut si mai avem o sansa si trebuie sa profitam de ea nu sa o lasam sa treaca inteleg ca CrYyStI nu doreste sa dea fondator la alt cineva nu are rost sa mai zic si eu de ce fiindca au mentionat alti colegi
CrYyStI nu da cu picioru la tot ce ai realizat pana acum suntem multi care vrem sa ajutam EuropaCs Nu o lasa sa se duca si mai mult in jos
Tot pe Maffy il propun si eu

Propunere respinsa.
Un nou nivel inseamna cu totul si cu totul alte schimbari, precum ar fi accesul FTP si alte accese foarte importante asupra platformei folosite de acest forum. Nu cred ca unii ati fi in masura sa va dati cu parerea intr-o astfel de propunere, avand in vedere ca nu ati administrat nici macar un server pentru a vedea cum se mananca aceasta mancare de peste.
Da, in Cipri, Dani si Adi am cea mai mare incredere si debea astept sa-i vad si in realitate, nu doar in fata unui monitor. Probabil unii stiu cat am fost de retinut in cazul acceselor asupra serverelor, mai ales asupra serverului Cs.EuropaCs.Ro, insa in momentul in care chiar nu mai aveam nici o solutie, am decis pana la urma sa dau serverul spre administrarea altui membru. Si chiar si atunci, acel membru a fost Ciprian. Un server e un server, un forum e cu totul altceva.

Si da, nu va fi la fel ca inainte, deoarece doresc sa fie mult mai bine, avand in vedere ca inca sunt sustinut de cei trei amici si de unii membri din comunitate. Spun unii, deoarece altii si-au pierdut deja increderea in mine dupa faptele din ultimul an. Iar asta, e un motiv in plus de a incerca sa le recastig increderea.
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
Încuiat

Înapoi la “Propuneri forum”