Print-uri(daca este cazul): --
De unde v-ati inspirat: -
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: Foarte mult. CrYyStI, crede-ma nu am nimic cu tine si nu stiu dece as avea, tu in calitate de fondator mi-ai vorbit tot timpul cu respect, m-ai facut sa ma simt ca si cum eu as fii superiorul si cred ca nu sunt singurul care simte si stie asta. Tu esti un om, pe o scara de la 1 la 10 de nota 100, cel mai de treaba, intelegator si rabdator om pe care-l cunosc, dar am observat ca in ultima vreme nu mai ai timp de forum, iar comunitatea are de suferit, iar eu si toti colegii mei indirect dat fiind faptul ca suntem membrii. Stiu ca unii vor spune "Avem 2 administratori ei ce fac?" sau ceva gen, pai administratorii nu au accesele pe care le are un fondator, nu pot deschide grupuri, nu pot adauga forumuri, iar asta conteaza. Astazi a fost un membru care te-a cautat, din cate am inteles nu a primit adminul pe un server, nici eu nu l-am primit si cererea mi-a fost acceptata cred ca de 2 saptamani, important e ca daca tu crezi ca nu mai ai timp, pune-l pe BoTzY. Maffw, nu am nimic cu tine, doar ca BoTzY are vechime mai mare, iar asta conteaza. Multe propuneri au peste 5 luni si inca sunt deschise, la fel si cu restul. In ultima vreme activitatea comunitatii a scazut drastic, nu se mai fac acum atatea cereri, propuneri sau reclamatii cum se faceau mai de mult. Cauza? O cauza ar putea fii faptul ca ei, membrii nu mai vad rostul de a le face daca nu-i cine sa raspunda, sa dea un verdict final. Repet, CrYyStI nu am nimic cu tine, la fel si la Maffw, doar ca comunitatea se duce-n jos
Descrierea propunerii: Mda, trebuia sa scriu aici
Edit: Idem BoTzY, eu te-as ajuta cu cel mai mare drag din lume, si as face-o pentru nimic. Comunitatea este ca si casa mea virtuala si sunt dispus sa ajut cu tot ce pot. eu iti voi fii alaturi tot timpul si nu numai tie, tuturor!

mai băgaţi unu' care să-l ajute pe Cristi .