[Propunere] Fondator

Propunere: Fondator
Print-uri(daca este cazul): --
De unde v-ati inspirat: -
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: Foarte mult. CrYyStI, crede-ma nu am nimic cu tine si nu stiu dece as avea, tu in calitate de fondator mi-ai vorbit tot timpul cu respect, m-ai facut sa ma simt ca si cum eu as fii superiorul si cred ca nu sunt singurul care simte si stie asta. Tu esti un om, pe o scara de la 1 la 10 de nota 100, cel mai de treaba, intelegator si rabdator om pe care-l cunosc, dar am observat ca in ultima vreme nu mai ai timp de forum, iar comunitatea are de suferit, iar eu si toti colegii mei indirect dat fiind faptul ca suntem membrii. Stiu ca unii vor spune "Avem 2 administratori ei ce fac?" sau ceva gen, pai administratorii nu au accesele pe care le are un fondator, nu pot deschide grupuri, nu pot adauga forumuri, iar asta conteaza. Astazi a fost un membru care te-a cautat, din cate am inteles nu a primit adminul pe un server, nici eu nu l-am primit si cererea mi-a fost acceptata cred ca de 2 saptamani, important e ca daca tu crezi ca nu mai ai timp, pune-l pe BoTzY. Maffw, nu am nimic cu tine, doar ca BoTzY are vechime mai mare, iar asta conteaza. Multe propuneri au peste 5 luni si inca sunt deschise, la fel si cu restul. In ultima vreme activitatea comunitatii a scazut drastic, nu se mai fac acum atatea cereri, propuneri sau reclamatii cum se faceau mai de mult. Cauza? O cauza ar putea fii faptul ca ei, membrii nu mai vad rostul de a le face daca nu-i cine sa raspunda, sa dea un verdict final. Repet, CrYyStI nu am nimic cu tine, la fel si la Maffw, doar ca comunitatea se duce-n jos :( , iar eu chiar tin la ea.
Descrierea propunerii: Mda, trebuia sa scriu aici :)) . Aici voi spune un sincer Multumesc ! :ymhug:
Edit: Idem BoTzY, eu te-as ajuta cu cel mai mare drag din lume, si as face-o pentru nimic. Comunitatea este ca si casa mea virtuala si sunt dispus sa ajut cu tot ce pot. eu iti voi fii alaturi tot timpul si nu numai tie, tuturor!
Ultima oară modificat Dum Sep 13, 2015 6:57 pm de către Sardonyx, modificat 1 dată în total.
Imagine

Re: [Propunere] Fondator

Ce sentimental,foarte frumos...Chiar daca nu cred ca se va intampla nimic,am sa zic si eu ceva.
Sunt clasa a XIIa ma gandesc la un viitor,iar daca e sa fie cineva fondator,il propun pe Maffw ca el are timp mai mult,e doar clasa a XIa...Nu e el asa de autoritar ca mine si unele decizii sunt mai slabute,n-are nimic,isi va reveni...Oricum si administrator probabil va fi prea mult la cat timp voi acorda forumului de acum incolo.
Oameni noi,membri noi,schimbari noi...Din punctul meu de vedere sunt deja invechit,asa ca eu sunt mai mult decat fericit sa acord si altora o sansa de a ajunge aici...Daca e sa ramand la acest grad,nu ma voi putea ocupa calumea,daca voi primi remove,nu ma voi supara,pentru ca efectiv ajungem intr-un moment al vietii in care ne intereseaza altceva si efectiv nu ne mai ajunge timpul.
Va urez succes,oricine ar veni la conducere...
Si Cristi,daca nu poti,incearca sa te gandesti ca ti-am fost 2 dintre cei mai de incredere oameni...Cu Hell 3,dar el a plecat...Este decizia ta,dar tin sa iti spun ca forumul se indreapta spre o cadere,si da te inteleg ca esti ocupat...dar sunt multe persoane dornice sa te ajute...Poate e vorba de grad sau nu,dar ideea e ca ar face,dar nu le acorzi sansa...Nici mie nu mi-ai acordat-o,dar nici nu m-am dat cu capul de pereti...Este forumul tau si decizia ta ce faci cu el,dar din moment ce este un "bun" al tau sa zic asa,ar trebui sa il pretuiesti,dar vad ca nu doresti sa mearga inspre mai bine,asta e.
Intr-un fel sau altul,imi iau usor adio de la voi,pentru ca Cristi va observa ca o sa stau degeaba cu gradul si nu ma va tine vesnic aici...Oricum si cu grad si fara,o sa mai intru,dar nu asa mult ca acum...N-o sa uit niciodata comunitatea in care am ajuns ca deciziile mele sa fie "lege" si de asta o apreciez mult...Faptul ca foarte multe din deciziile mele au fost criticate de altii,dar totusi cand s-au pus in practica au dat roade ... Si ceea ce mai iubesc la forumul acesta,este ca fondatorul a fost de acord mereu cu mine,chiar daca am gresit sau nu,a incercat mereu sa imi acopere mereu greselile si poate ati observat si voi,si de asta indragesc asa mult comunitatea...N-am sa va uit si cum am promis,o sa mai intru cand o sa am timpul necesar.
Cum am zis mai sus,daca e sa fie cineva fondator,acela este Maffw.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"

Intradevar, nu prea mai intra pe forum...si eu am avut nevoie si am nevoie de el, toti avem nevoie de el, dar sa-l intelegem si pe el, nu poate sa intre zi de zi pe comunitate, eu nu cred ca nu intra pentru ca nu vrea, eu cred ca are niste treburi de rezolvat pe care nu le poate lasa balta. Asa ca intelegeti-l si pe el. Daca ar fi sa dea Fondator unui Administrator, eu sunt de acord si cu BoTzY si cu Maffw, amandoie imi sunt prieteni de incredere! Eu chiar iubesc comunitatea si nu vreau sa se duca la vale! CryYstI, chiar daca dai importanta sau nu la ceea ce spun eu, dar te rog sa iei o decizie!
Detinator ZmC.EuropaCs.Ro
1. Pe forum: PM
2 Telefon: 0722206603
3. Skype: totoi_ciprian (Ciprian Totoi)
5. Chat Steam: cypryan17
6. Ts3: Ts3.EuropaCs.Ro

Danny,Danny,foarte frumos discurs nota 100,foarte sentimentalist,m-ai sensibilizat.
Bun,cred ca am dreptu sa-mi dau si eu cu parerea.De mult timp se vorbeste desprea asta,ca ar fi
mai bine cu inca un fondator,au mai fost propuneri de genu,Cristi le-a respins,dar insa acum,Cristi
gandestete bine,cum a zis si Danny,el va se va retrage mai repede sau mai tarziu,in Danny,Maffw si HeLL
ai avut tu cea mai mare incredere,dar nu ai avut suficienta incredere incat sa le dai acest gard,stii
bine ca vor sa te ajute nu vor sa faca nici un rau,acum HeLL s-a dus,Danny se va duce,incetul cu incetul
se duc toate persoanele in care ai incredere si pe urma va fi si mai rau,nu prea o sa mai ai incredere mai in
nimeni,cu timpul se va duce si Maffw,te-ai gandit ce o sa faci? Eu l-as fi propus pe Danny ca Fondator,dar cum a zis
ca este clasa a XII-a se gandeste la un viitoar,poate vrea sa mearga la o facultate si nah nu are timp,cel mai bine
ar fi ca Maffw sa primeasca acest grad,nu uita tu i-ai oferit sansa sa ajunga sus cand a fost mr,tu i-ai dat mg
cand nimeni nu se astepta,si uite-l acum un mare Administrator...
Din cate am vazut si administartorii mai fac treaba ta,resping cererile de la serverle tale,dar nu pot sa iti tina locul,
gandeste-te bine,cu toti vrem sa te ajutam,dar nu in toti poti avea incredere,dar in poersoanele in care ai,lasa-i sa te ajute.
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

nu prea as vrea pt ca numai crysty stie ce face as vrea ca numai el sa ramana pt ca el stie bine ce face
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine

Este cea mai super tare ultra idee ever.Botzy e ocupat Maffw sa vedem ce parere ai tu :-?
Mihay. Administrator Europacs Community.

Super propunerea dar Cristi are de ales intre Botzy si Maffw. Botzy a zis ca el e cls a 12-a si se gandeste mult la viitorul lui. Maffw ar avea timp si sigur se pricepe. Eu zic sa ii pui pe amandoi fondatori..cand nu e Botzy on e Maffw...si cand nu e Maffw on e Botzy.
Imagine
Nume Anterioare: AnAcKiNNN , #RedX , AsaSinU.

Treaba este că Cristi poate se teme de unele lucruri.
Daca îi dă cuiva acces de fondator, atunci acea persoană are acces la temă, la AutoMod, mai exact la tot si cel mai important: îi poate da remove lui Cristi fară vreo problemă...
Mă gândesc că Cristi se teme de lucrul acesta, și de accea nu a dat cuiva pâna acum acces de Fondator.

După părerea mea, cred că Danny și Maffw (și Hells), nu sunt genul de persoane care să facă acele lucruri menționate mai sus.
Cristi, credcă ai vazut că poți să ai incredere in ei, și te boți baza pe ceea ce au făcut/ce fac/ce vor face.
De câte ori nu ai fost tu pe forum, doar ei s-au străduit sa-ți i-a locul, adică să se implice să rezolve orice problemă sau conflict.
Ai văzut și tu aceste lucruri, dar și noi ceilalți.

Și după cum a zis Danny, că uneori a greșit și tu i-ai acoperit acele greșeli... Sunt sigur că ai acoperit acele greșeli fiindcă ai incredere în el, că nu a greșit cu intenție. Nimeni nu este perfect, toți mai greșim unori fără să ne dăm seama, apoi învățăm din greșeli.
Tu nu mai ai timp să fii activ, și cu toții vedem asta. Din aces lucru comunitatea pleacă in jos, și Danny, Maffw nu cred că mai au putere să-ti mențină locul pe forum, cât timp nu ești, chiar daca ei sunt Administratori.
Dacă le-ai acorda șansa, să fie și ei Fondatori, o să vezi cât de repede va urca comunitatea in sus, o să fie mai multe servere in comunitate, mai mulți membri activi și tot asa ...

Dar dacă ii refuzi ... va trece timpul, ei se vor retrage și nu cred că o să găsești așa persoane ca ei prea curând, și comunitatea va decădea de tot.
Imagine

Sa incep : Forumul acesta EuropaCS a ajuns sa urce pana la un punct anume , acel punct anume a luat sfarasit la inceperea anului 2015 de atunci forumul acesta a ajuns in scadere .((( EuropaCS care eu o sa ii spun natiune, aceasta natiune are 2 stalpi de sustinere dar regele nu se implica de loc asa ca cei 2 stalpi de sustinere o sa cada si atunci natiunea v-a lua sfarsit ... Deci mai bine regele i-a o decizie impunatoare sau o sa astepte ca EuropaCS sa scada ,asta v-a fi alegerea lui eu o sa sustin acest forum dar reverim la subiectul actual , ar fi bine ca maffw sa fie Fondator dar as vrea ca crysty sa il supuna sub niste teste , adica sa il lase 1 saptamana cu Fondator-ul , daca se descurca il pastreaza daca nu il pierde . Eu nu il cunosc pe mffw dar sper si cred ca este un om de incredere deci din punctul meu de vedere mi se pare de treaba este glumet si vad ca administreaza bine chiar foarte bine aceasta comunitate . Crysty i-a o decizie , maffw a lucrat mult la aceasta comunitate si nu cred ca el vrea ca munca lui sa fie in vag. Dar ai grija daca nu o sa comanzi cat m-ai repede sar putea sa expire oferta si sa plece oameni de incredere care au loialitate . Am c-am terminat cu acest subiect cred ca decizia regelui sa fie buna si pentru popor-ul sau
Imagine
Imagine
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Propuneri forum”