Idem Botzy .
Daca ar fi de acord si cristi de al pune pe mafw fondator , dearece el sta toara ziua pe forum , are tot timpul pe care nul are dany , si este foarte ajutator .

| N-am cerut la nimeni niciodata, Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea. Am dat totul fara nici o plata, Nevoind nimic sa mi se dea. @Virgil Carianopol | Vezi-ti de treaba si retine: "E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni". @Kazi Ploae |
Gresit,are acces total la ACP,dar chiar daca ar provoca daune forumului,el are acces la FTP si poate sa dea BackUp.Eu zic ca merita incercat,oameni ca BoTzY si Maffw nu mai gasesti.![]()
Au mai fost propuneri din astea si au fost respinse, din cauza ca Cristi nu are destula incredere..., dar ar fi o idee buna sa ii dea unui administrator fondator, daca nu se pricepe nu este greu sa ia remove..., si nu cred ca poate sa-i dea remove lui Cristi, pentru ca forumul este a lui Cristi , si are imunitate
, doar ii da membru la grupul Fondator
Forumul o sa se inchida daca nu iti pui un ajutor,multe comunitati cu 1 singur FONDATOR,au disparut pentru ca nu aveau incredere in nimeni.Nu vrei ca EuropaCs sa aibe o soarta asemanatoare,nu?
Tot ce aţi spus este foarte adevarat , mă refer la Danny , Bogdy şi mulţi alţi , ştiu că nu sunt de mult pe comunitate , dar e o comunitate mai speciala din câte am văzut , chiar mi-ar parea rău dacă se va dăstrâma .
Utilizatori răsfoind acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori