Administratori:
CrYyStI Este un om care stie ce vrea de la viata. In legatura cu forumul, nu te ingrijora, daca intri o saptamana incontinuu o sa fie full chat-ul.
BoTzY Nu am mai vorbit cu el, totusi, in comparatie cu acum mult timp (cam de cand am ajuns sa fac parte prima data din staff) este mult mai de treaba, nu ca nu ai fi fost inainte, dar am invatat ca trb sa judeci pe cineva dupa ce il cunosti, si dupa ce il am cunoscut ma bucur ca l-am putut intalni si ca putem fi prieteni. Ai grija sa nu faci nebunii cu Cristinel
Maffw - Este unul din membrii care daruie mult fara sa astepte ceva in schimb, de aceea il respect. Mai e si bronzer , fpm .
>H3LLsRa!n< - Nu am apucat niciodata sa vorbesc mult cu el, si nu vreau sa zic ceva gresit, dar mi-a lasat impresia de un om foarte ocupat
Co-Administratori:
Bazați
Moderatori Globali:
#Sm!leY! - colegi am fost,colegi suntem si vom mai fi de acum inainte. Pot spune ca daca nu era el nu eram nici eu aici si ca ii doresc tot binele din lume
DarkAngel2 Am intrat S4
xXAndyXx S-a retras, dar totusi a facut parte din staff asa ca nu o sa sar peste. Imi par genul acela de persoana care are timp liber si vrea sa si-l ocupe cumva,si nu zis asta in nume de rau deoarece el si-a dat timpul si a facut sacrificii pentru a ajuta acest forum, si membrii acestuia. Nu pot zice ca imi pare rau sau ca nu imi pare rau de decizia ta, pentru ca fiecare e liber sa aleaga tot ce isi doreste, dar sper ca alegerea ta sa te faca cu adevarat fericit
Manager Resurse:
BoGdY Chiar daca nu mai are co,a ramas sa ajute. Pot spune la fel ca la Danny. Cu timpul am inceput sa imi schimb parerea despre el in mai bine
InStyle E unul din cei fideli si apreciez asta
Detinatori
.caNnab1s. - Sincer, imi pare rau ca nu mai este cs-ul, stiu ca era ceva important pentru tine. Mereu e dornica ajute și este un prieten important pentru noi toți
Designeri
Ashura. Ăsta e fratele meu din alta mamă
Nu am cuvinte sa exprim aprecierea fata de el . Cine știe , poate la anu plecam și în tabara împreună 
Moderatori
#Gaby I-as da doi pumni în gura ... pfoaaa. . Cert ca e super ok și știe exact ce vrea sa facă și aia o face bine
Shift Amuzant din toate privințele 
## SuperioR Nu am mai vorbit cu el, dar știu ca chiar și așa prietenia noastră a rămas.