[Pareri Staff] August 2016

In acest topic va puteti exprima propria parere si opinie despre membri din Staff.

Administratori:
CrYyStI
BoTzY 
Maffw 
>H3LLsRa!n< 

Co-Administratori:

Moderatori Globali:
#Sm!leY! 
DarkAngel2 
xXAndyXx 

Manager Resurse:
BoGdY 
InStyle 

Detinatori
.caNnab1s. 

Designeri
Ashura.

Moderatori
#Gaby 
Shift 
## SuperioR

Pentru a copia modelul, selectati textul de mai jos, dati "Copiere" (click dreapta si "Copy" sau CTRL+C) si apoi dati "Lipire" (click dreapta si "Paste" sau CTRL+V) intr-un nou topic.

Cod: Selectaţi tot

[b][i]Administratori:[/i]
[color=#AA0000]CrYyStI[/color]
[color=#AA0000]BoTzY[/color] 
[color=#AA0000]Maffw[/color] 
[color=#AA0000]>H3LLsRa!n<[/color] 

[i]Co-Administratori:[/i]

[i]Moderatori Globali:[/i]
[color=#00AA00]#Sm!leY![/color] 
[color=#00AA00]DarkAngel2[/color] 
[color=#00AA00]xXAndyXx[/color] 

[i]Manager Resurse:[/i]
[color=#FFBF00]BoGdY[/color] 
[color=#FFBF00]InStyle[/color] 

[i]Detinatori[/i]
[color=#00FF00].caNnab1s.[/color] 

[i]Designeri[/i]
[color=#CC6600]Ashura.[/color]

[i]Moderatori[/i]
[color=#9933FF]#Gaby[/color] 
[color=#9933FF]Shift[/color] 
[color=#9933FF]## SuperioR[/color][/b]
Nota:
*O parere trebuie sa includa cateva trasaturi morale sau fizice despre persoana respectiva.
*Nu postati daca nu cunoasteti minim 75% din staff-ul actual.
*Parerea trebuie sa fie de cel putin o fraza,nu 2-3 cuvinte.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae

Re: [Pareri Staff] August 2016

Administratori:
CrYyStI Nu stiu ce sa mai spun. Esti o persoana buna, ajuti daca poti, dar parca nu te mai intereseaza. Nu spun ca nu te mai intereseaza, dar asa pare. Da, ieri sau alaltaieri ai mai intrat si ai facut cate ceva, dar se poate face zilnic cate ceva. Iei 5 minute din lol, 5 din cs:go si in 10 minute se pot face multe.
BoTzY E in vacanta bou'. O mers la vaci :>. Distractie placuta fraere :ymhug:
Maffw Asta-i idiotu' meu :x . BFF, are o lista in care scrie cat timp i-am furat :( .
>H3LLsRa!n< Se retrage.. :( . Dar nah, oricum aici mai nou nu ai ce sa faci si mai bine te axezi total pe viata reala, nu cea virtuala. Bafta! :)

Co-Administratori:

Moderatori Globali:
#Sm!leY! Habar nu am ce tot face, abia ce am vorbit azi, dar in rest ma intrebam: "Mai traieste fraieru' de Smiley :-? ?" :> . Ne intelegem foarte bine, e un prieten bun :) .
DarkAngel2 Cu fraieru' asta mai spammez pe grup ;)) . La fel, ne intelegem foarte bine, si nu imi este un prieten bun :troll: . Bn, bn, glm, hooo, nu te enerva asa :>
xXAndyXx

Manager Resurse:
BoGdY Fraer #1, nu stiu ce face, cred ca e in vacanta la munte din cate imi amintesc :-? . Si la mare.. Al drq, eu abia ies din oras si asta merge si la munte si la mare :-w :)) . Distractie placuta si femei in bikini ;)) !
InStyle Nu am mai vorbit de mult.. A mai avut manager resurse si inainte.. Mda... habar nu am ce sa spun.. Oricum vad ca posteaza bine resursele :D .

Detinatori
.caNnab1s. Nu mai e nici el, pacat.. :( Bafta oricum in viitor! :)

Designeri
Ashura. Ne intelegem bine, chiar foarte bine as putea spune :> . Face lucrari frumoase :-bd

Moderatori
#Gaby Gabooouuu :x . IT-stul nostru :> . E foarte de treaba si un prieten foarte bun :x .
Shift Habar nu am de ce e acum designer.. Nah, ce sa spun, face lucrari frumusele, dar sincer, se poate mai bine. Nu ca eu as fi zeu in PS :)) . Dar asta e parerea mea :) . Prieten, fraier si idiot :x .
## SuperioR
Imagine

Administratori:
CrYyStI Ce sa zic,unii ziceti ca nu ii pasa de europacs,si eu am zis asta,dar m-am inselat,daca nu ii pasa,nu
se oosea sa plateasca hostul,doar ca nah nu stiu de ce nu prea intra,poate are probleme personale de care nu stie nimeni,dar totus,ar cam trebui sa mai deie accese mai mari administratorilor.
BoTzY N-am mai vorbit cu el de ceva timp,probabil e si el cu viata lui personala.
Maffw Ma inteleg foarte bine cu el,foarte de treaba si chiar ii pasa de acest forum in ciuda tuturor obstacolelor prin care trecem,un baiat de nota 10.
>H3LLsRa!n< Toata ziua la munca,mai apuca si el 2-3 ore sa joace un meci de cs:go :))

Co-Administratori:

Moderatori Globali:
#Sm!leY! Cam inactiv,nu prea l-am mai vazut,poate e si el cu viata lui personala,ce pot sa zic un baiat de treaba
DarkAngel2 Acest baiat e ca fratele meu,ma inteleg mai bine ca si cu un frate cu el,practic el este fratele meu :X
xXAndyXx Am inceput sa ne intelegem,nu stiu cum se face,dar e un inceput bun,avand in vedere prin ce peroada trecem,si de aici putem trage concluzia ca noi suntem o familie,nu doar o simpla comunitate,ne-am certat,am fost dujmani,dar vedeti ca in aceste momente grele nu mai suntem,ci suntem exact ca o familie,la greu suntem uniti :)

Manager Resurse:
BoGdY Bogdy,un baiat bun,de treaba,spers sa ajunga unde a fost.
InStyle Nu prea il cunosc.

Detinatori
.caNnab1s. Din cate stiu nu mai e detinator,pacat.

Designeri
Ashura.

Moderatori
#Gaby Bun baiatu',foarte glumet si foarte de treaba,am auzit ca suje bine :))
Shift A ajuns designer,sub comanda mea :ymdevil:
## SuperioR
Cam "optimist" ce sa zic.
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

Administratori:
CrYyStI Este un om care stie ce vrea de la viata. In legatura cu forumul, nu te ingrijora, daca intri o saptamana incontinuu o sa fie full chat-ul.
BoTzY Nu am mai vorbit cu el, totusi, in comparatie cu acum mult timp (cam de cand am ajuns sa fac parte prima data din staff) este mult mai de treaba, nu ca nu ai fi fost inainte, dar am invatat ca trb sa judeci pe cineva dupa ce il cunosti, si dupa ce il am cunoscut ma bucur ca l-am putut intalni si ca putem fi prieteni. Ai grija sa nu faci nebunii cu Cristinel
Maffw - Este unul din membrii care daruie mult fara sa astepte ceva in schimb, de aceea il respect. Mai e si bronzer , fpm .
>H3LLsRa!n< - Nu am apucat niciodata sa vorbesc mult cu el, si nu vreau sa zic ceva gresit, dar mi-a lasat impresia de un om foarte ocupat

Co-Administratori:
Bazați

Moderatori Globali:
#Sm!leY! - colegi am fost,colegi suntem si vom mai fi de acum inainte. Pot spune ca daca nu era el nu eram nici eu aici si ca ii doresc tot binele din lume
DarkAngel2 Am intrat S4 :-bd \m/ \m/ :-bd
xXAndyXx S-a retras, dar totusi a facut parte din staff asa ca nu o sa sar peste. Imi par genul acela de persoana care are timp liber si vrea sa si-l ocupe cumva,si nu zis asta in nume de rau deoarece el si-a dat timpul si a facut sacrificii pentru a ajuta acest forum, si membrii acestuia. Nu pot zice ca imi pare rau sau ca nu imi pare rau de decizia ta, pentru ca fiecare e liber sa aleaga tot ce isi doreste, dar sper ca alegerea ta sa te faca cu adevarat fericit

Manager Resurse:
BoGdY Chiar daca nu mai are co,a ramas sa ajute. Pot spune la fel ca la Danny. Cu timpul am inceput sa imi schimb parerea despre el in mai bine
InStyle E unul din cei fideli si apreciez asta

Detinatori
.caNnab1s. - Sincer, imi pare rau ca nu mai este cs-ul, stiu ca era ceva important pentru tine. Mereu e dornica ajute și este un prieten important pentru noi toți

Designeri
Ashura. Ăsta e fratele meu din alta mamă :)) Nu am cuvinte sa exprim aprecierea fata de el . Cine știe , poate la anu plecam și în tabara împreună :ymsmug:

Moderatori
#Gaby I-as da doi pumni în gura ... pfoaaa. . Cert ca e super ok și știe exact ce vrea sa facă și aia o face bine
Shift Amuzant din toate privințele :))
## SuperioR
Nu am mai vorbit cu el, dar știu ca chiar și așa prietenia noastră a rămas.
Imagine
"Uh, sama lamaa duma lamaa you
assuming I'm a human
What I gotta do to get it through
to you I'm superhuman
Innovative and I'm made of rubber
So that anything you say is ricocheting off of me and it'll glue to you
I'm never stating, more than ever demonstrating
How to give a motherf---in' audience a feeling like it's levitating
Never fading, and I know the haters are forever waiting
For the day that they can say I fell off, they'd be celebrating
Cause I know the way to get 'em motivated
I make elevating music …" - Eminem

:T/C: :T/C:
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae
Încuiat

Înapoi la “Pareri Staff”