Numele Adminului reclamat: Cazaku
Data si ora: 11.07.2015 / 21:35
Harta: zm_tonga
Motivul reclamatie: Ban permanent
Dovada:

Un scurt rezumat al printurilor:
ADMIN Cazaku.: slay Maniki
*DEAD* Maniki : cazaku
*DEAD* Maniki : vezi ce faceam?
*DEAD* Maniki : cazaku
*DEAD* Maniki : nu se vedea ce faceam?
Cazaku. : tre sa ataci nu sa te joci
Maniki : bai mutra de prost ce esti aici e joc nu armata
Kicked by Console
Kicked
Connecting to 89.40.233.154:27015...
Connection accepted by 89.40.233.154:27015
* Privileges set
BUILD 5787 SERVER (0 CRC)
Server #2
DEAD* Maniki : eu te-am facut prost si tu mi-ai aratat ca esti
Kicked by Console: "banned permanently"
Kicked :"banned permanently"
Connecting to 89.40.233.154:27015...
Connection accepted by 89.40.233.154:27015
Kicked by Console: You have been banned from this server.
Kicked :You have been banned from this server
(Acest admin comunist cu grade de sef dinala idiot pe care cu siguranta l-ar bate angajatii trebuie exclus din aceasta comunitate pentru ca nu arata decat ura si dispret fata de playeri. Priviti printurile si o sa vedeti de ce am primit eu ban permanent.)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
El imi da slay si tot eu nu il respect? Nu stau sa filozofez ca se intelege clar de l-am jignit. Ar fi trebuit sa isi dea seama si el daca e baiat destept.Și tu l-ai provocat prin limbajul tău care e dovedit și în acest topic, dacă tu nu îi respecți pe ceilalți nu te aștepta la respect
![]()
My ip 109.100.124.19 MultumescOricum nu trebuia sa dea permanent, aici a greșit amarnic deci #PRO
Da-mi ip tău pt unban și sa ai grija la limbaj atât pe forum cât si pe server .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
In propozitia de mai jos e si un mesaj!!! Tu l-ai inteles, sau ai vazut doar ca te-am jignit?lol a 2 oara la adresa mea cand ma injura , deci asa fac toti admini .
nu is singuru * Stiu ca nu trebuia sa-i dau ban permanent da facea si pe smecherul*
SERVERU E LOC DE JOACA NU ARMATA!
Si nu am facut pe smecheru cu tine! M-am jucat putin cu psihicul tau!