[Reclamatie] Cazaku

Numele tau in Joc: Maniki
Numele Adminului reclamat: Cazaku
Data si ora: 11.07.2015 / 21:35
Harta: zm_tonga
Motivul reclamatie: Ban permanent
Dovada:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Un scurt rezumat al printurilor:

ADMIN Cazaku.: slay Maniki
*DEAD* Maniki : cazaku
*DEAD* Maniki : vezi ce faceam?
*DEAD* Maniki : nu se vedea ce faceam?
Cazaku. : tre sa ataci nu sa te joci
Maniki : bai mutra de prost ce esti aici e joc nu armata
Kicked by Console
Kicked
Connecting to 89.40.233.154:27015...
Connection accepted by 89.40.233.154:27015
* Privileges set

BUILD 5787 SERVER (0 CRC)
Server #2

DEAD* Maniki : eu te-am facut prost si tu mi-ai aratat ca esti
Kicked by Console: "banned permanently"
Kicked :"banned permanently"
Kicked by Console: You have been banned from this server.
Kicked :You have been banned from this server

(Acest admin comunist cu grade de sef dinala idiot pe care cu siguranta l-ar bate angajatii trebuie exclus din aceasta comunitate pentru ca nu arata decat ura si dispret fata de playeri. Priviti printurile si o sa vedeti de ce am primit eu ban permanent.)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Și tu l-ai provocat prin limbajul tău care e dovedit și în acest topic :-w , dacă tu nu îi respecți pe ceilalți nu te aștepta la respect ;)
El imi da slay si tot eu nu il respect? Nu stau sa filozofez ca se intelege clar de l-am jignit. Ar fi trebuit sa isi dea seama si el daca e baiat destept.
Oricum nu trebuia sa dea permanent, aici a greșit amarnic deci #PRO
Da-mi ip tău pt unban și sa ai grija la limbaj atât pe forum cât si pe server .
My ip 109.100.124.19 Multumesc
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:| lol a 2 oara la adresa mea cand ma injura , deci asa fac toti admini .
nu is singuru * Stiu ca nu trebuia sa-i dau ban permanent da facea si pe smecherul :| *
In propozitia de mai jos e si un mesaj!!! Tu l-ai inteles, sau ai vazut doar ca te-am jignit?

SERVERU E LOC DE JOACA NU ARMATA!

Si nu am facut pe smecheru cu tine! M-am jucat putin cu psihicul tau!
Ultima oară modificat Dum Iul 12, 2015 10:22 pm de către friptura, modificat de 3 ori în total.
Cea mai mare plăcere e să găsesc omul care are gânduri asemănătoare cu ale mele.

Re: [Reclamatie] Cazaku

Moor =)))...La prima faza a procedat corect cu kick,dar la a doua abatere,ban-ul trebuia sa fie de maxim 120 de minute.
Pro.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"

Și tu l-ai provocat prin limbajul tău care e dovedit și în acest topic :-w , dacă tu nu îi respecți pe ceilalți nu te aștepta la respect ;)
Imagine
"Uh, sama lamaa duma lamaa you
assuming I'm a human
What I gotta do to get it through
to you I'm superhuman
Innovative and I'm made of rubber
So that anything you say is ricocheting off of me and it'll glue to you
I'm never stating, more than ever demonstrating
How to give a motherf---in' audience a feeling like it's levitating
Never fading, and I know the haters are forever waiting
For the day that they can say I fell off, they'd be celebrating
Cause I know the way to get 'em motivated
I make elevating music …" - Eminem

nu is singuru * Stiu ca nu trebuia sa-i dau ban permanent da facea si pe smecherul :| *

dovada:
Imagine
Imagine
Fost Designer EuropaCs.ro
2.Skype: Le.noru
3.Pm pe Forum:Faraon
4.Pe Servar: Nick-> Faraonu <3
----------------------------------------------------------
Imagine

Voturile mele pe Cs. astea noi, Voturi: 16817 16831 16841 16853 16866 16874 16893 16915

Ba maniki ciocul mai mic pe server ca te cam pui in gura cu admini !! Cazakule dece esti bleg ? :PRO:
Cel care este stăpânul minţii sale este stăpânul Universului.

Voturi : 11998-12050-12145-12200-12256-12346

Va astept pe Zm.Europacs.Ro

Uneori trebuie sa pierzi ca sa poti castiga ! ;)

Numele tau in Joc: Maniki
Numele Adminului reclamat: Cazaku
Data si ora: 11.07.2015 / 21:35
Harta: zm_tonga
Motivul reclamatie: Ban permanent
Dovada:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Un scurt rezumat al printurilor:

ADMIN Cazaku.: slay Maniki
*DEAD* Maniki : vezi ce faceam?
*DEAD* Maniki : nu se vedea ce faceam?
Cazaku. : tre sa ataci nu sa te joci
Maniki : bai mutra de prost ce esti aici e joc nu armata
Kicked by Console
Kicked
* Privileges set

BUILD 5787 SERVER (0 CRC)
Server #2

DEAD* Maniki : eu te-am facut prost si tu mi-ai aratat ca esti
Kicked by Console: "banned permanently"
Kicked :"banned permanently"
Kicked by Console: You have been banned from this server.
Kicked :You have been banned from this server

(Acest admin comunist cu grade de sef dinala idiot pe care cu siguranta l-ar bate angajatii trebuie exclus din aceasta comunitate pentru ca nu arata decat ura si dispret fata de playeri. Priviti printurile si o sa vedeti de ce am primit eu ban permanent.)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
El imi da slay si tot eu nu il respect? Nu stau sa filozofez ca se intelege clar de l-am jignit. Ar fi trebuit sa isi dea seama si el daca e baiat destept.
My ip 109.100.124.19 Multumesc
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
In propozitia de mai jos e si un mesaj!!! Tu l-ai inteles, sau ai vazut doar ca te-am jignit?

SERVERU E LOC DE JOACA NU ARMATA!

Si nu am facut pe smecheru cu tine! M-am jucat putin cu psihicul tau!
Wow, chear dai dovada de copil cu limbajul tau foare colorat si pe servar de 2 ori si aici 1x :| "...Din ala idiot.." vorbele tale nu ale mele. Dati dreptate altcuiva, dupa parerea mea merita ban 3xLimbaj al 4 lea o sa mi-l faca de pe alte nume <3 va garantez
Fost Designer EuropaCs.ro
2.Skype: Le.noru
3.Pm pe Forum:Faraon
4.Pe Servar: Nick-> Faraonu <3
----------------------------------------------------------
Imagine

Voturile mele pe Cs. astea noi, Voturi: 16817 16831 16841 16853 16866 16874 16893 16915

:PRO:

Pentru un avertisment, dar si uratul ala ar trebui sa ramana banat. Mascarici ca tine se tot gasesc.
5. Este interzis limbajul vulgar,obscen si amenintarea jucatorilor/adminilor [gag/kick/ban,] Mai important, nu injurati adminii, Avertisment + 3 zile suspendare.
Edit: Da ce esti tu ma? Cu un limbaj de balta care il ai tu. Daca ti-a dat slay aiurea faceai reclamatii nu te apuci tu sa injuri ca la usa cortului, esti tigan sau ce? Daca adminul respectiv crezi ca ti-a aplicat o comanda gresita ai sectiune de reclamatii nu te apuci tu sa il injuri. Da punete in locul lui ti-ar fi convenit sa te fi injurat unu ca tine, ce ii faceai? Hai ca deja o dai in patetic.
Ultima oară modificat Lun Iul 13, 2015 3:07 pm de către VincenT, modificat de 2 ori în total.
Imagine

Pentru un avertisment, dar si uratul ala ar trebui sa ramana banat. Mascarici ca tine se tot gasesc.
5. Este interzis limbajul vulgar,obscen si amenintarea jucatorilor/adminilor [gag/kick/ban,] Mai important, nu injurati adminii, Avertisment + 3 zile suspendare.
Voi chiar credeti ca mai intru pe serveru asta? Aveti acces la comenzi dar nu ca sa impuneti un stil de joc incorect intr-un stil militaresc. Vroiam doar o judecata corecta. Eu nu i-am facut nimic sa imi dea slay! Eram intr-un tub si ma deplasam spre iesire cand adminul in cauza mi-a dat slay. Si comparatia mea cu seful idiot e una din care toti o sa invatati mai devreme sau mai tarziu. Daca sunteti curiosi intrebati-va parintii (ce ar face ei daca sefu le-ar taia din salariu fara motiv)! Sunt sigur ca pe ei i-ati crede. In privinta mea nu va faceti griji. Mi-am descarcat nervi la momentu acela dar Cazaku asta sigur o sa aiba de suferit in viata reala cand va mai avea iesiri dinastea de sef. Atunci o sa vada ca toata lumea trebuie tratata egal indiferent de statut. Uite ca eu nu sunt concediat.. imi dau singur demisia dar asta nu inseamna ca am o educatie precara sau ca nu stiu sa vorbesc. Cat am fost pe server nu am deranjat pe nimeni cu nimic.
Wow, chear dai dovada de copil cu limbajul tau foare colorat si pe servar de 2 ori si aici 1x :| "...Din ala idiot.." vorbele tale nu ale mele. Dati dreptate altcuiva, dupa parerea mea merita ban 3xLimbaj al 4 lea o sa mi-l faca de pe alte nume <3 va garantez
"CHEAR" nu ma surprinde deloc. "DATI" bacu la lb. romana si nu stiti cum se scrie o propozitie corect. Bine ca ai invatat comenzile de admin
Ba maniki ciocul mai mic pe server ca te cam pui in gura cu admini !! Cazakule dece esti bleg ? :PRO:

"CHEAR" si voua vi s-a urat cu binele. Unu imi zice ciocu mic, altu ma face mascarici. Frumos server! Frumos compartament. Alti candidati sa ma jigneasca mai sunt? Hai ca e forumul vostru acum.
Cea mai mare plăcere e să găsesc omul care are gânduri asemănătoare cu ale mele.

Ba deci eu zic :PRO: pentru un avertisment, dar copilu asta sa ramana cu ban, l-am prins zilelea aste nu odata injurand.
Voturi: 15548 15570 15588 15602 15631 15657 15680 15697 15715 15735 15764 15786 15812 15844 15861 15878 15896 15934 15948 15957 15983

Ba deci eu zic :PRO: pentru un avertisment, dar copilu asta sa ramana cu ban, l-am prins zilelea aste nu odata injurand.
Bai Pinochio eu ieri am intrat pe serveru asta si am apucat sa joc juma de ora maxim. Nu am mai intrat de un an cred si tu zici ca m-ai prins injurand zilele astea? Ba cum poti sa minti in halul asta? Nu ti-ar fi rusine hotule. Niciodata in istoria cs-ului nu s-a dat ban permanent pentru limbaj vulgar. Daca sunt eu asa de vinovat de ce sa ii dea avertisment lu cazaku?

Treaba sta in felul urmator:
Imi da slay - fac reclamatie pentru slay si nu o ia nimeni in seama ca e doar un slay
- il injur iau ban

Ba totu a plecat de la slay. Cauta anturaj si cu mine si dupa plange ca il injur. Copii mincinosi ce sunteti ca va inecam pe toti ca pe pisici daca va prindeam . Fimear scarba de oameni ca voi fara scrupule! Mintiti ca m-ati prins zilele astea injurand (ADU DOVADA) si dovada e in loguri ca nu am intrat decat ieri putin. Dar cum sa joci frumos si linistit cand voi nu stiti sa va vedeti de treaba voastra,... da-ti slay si dupa ziceti de ce va injura lumea
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”