Numele de pe forum: :::::::KiLLeR:::::::
Email: bogdan_al2000@yahoo.com
PrintScreen (Daca aveti cum):
Descriere problema: Imi apare "X" in fata fiecarui mesaj de la chat si daca apes pe el se sterge mesajul,dar daca dau "Refresh" apare iar.De ce?
Re: [Problema] Chat
#2Pai tu ai grad de manager nu ai un grad global de ex mod-global... co-adm ,adm si fondator astia pot sterge mesajele ...Ceilalti nu au cum sa stearga .Intelegi? doar cei cu grad de acces global.
#3Pai daca nu pot sterge mesajele de ce imi mai arata "X"?Pai tu ai grad de manager nu ai un grad global de ex mod-global... co-adm ,adm si fondator astia pot sterge mesajele ...Ceilalti nu au cum sa stearga .Intelegi? doar cei cu grad de acces global.
#4Killer , ca sa stergi un mesaj apesi ,,x" si se incarca un cerc cu buline la chat , te uiti atent. Dupa ce se incarca , poti sterge alt mesaj . Daca dai repede nu se sterge decat primul mesaj.
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)

- Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
- Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
- Moderator pe vechiul cs gothic
- Fondator pe alte comunitati.
- Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
#5Am incercat cum ai zis tu dar tot nu merge.Killer , ca sa stergi un mesaj apesi ,,x" si se incarca un cerc cu buline la chat , te uiti atent. Dupa ce se incarca , poti sterge alt mesaj . Daca dai repede nu se sterge decat primul mesaj.