[Problema] Chat

Numele de pe forum: :::::::KiLLeR:::::::
Email: bogdan_al2000@yahoo.com
PrintScreen (Daca aveti cum):
Descriere problema: Imi apare "X" in fata fiecarui mesaj de la chat si daca apes pe el se sterge mesajul,dar daca dau "Refresh" apare iar.De ce?

Re: [Problema] Chat

Pai tu ai grad de manager nu ai un grad global de ex mod-global... co-adm ,adm si fondator astia pot sterge mesajele ...Ceilalti nu au cum sa stearga .Intelegi? doar cei cu grad de acces global.

Pai tu ai grad de manager nu ai un grad global de ex mod-global... co-adm ,adm si fondator astia pot sterge mesajele ...Ceilalti nu au cum sa stearga .Intelegi? doar cei cu grad de acces global.
Pai daca nu pot sterge mesajele de ce imi mai arata "X"?

Killer , ca sa stergi un mesaj apesi ,,x" si se incarca un cerc cu buline la chat , te uiti atent. Dupa ce se incarca , poti sterge alt mesaj . Daca dai repede nu se sterge decat primul mesaj.
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

Killer , ca sa stergi un mesaj apesi ,,x" si se incarca un cerc cu buline la chat , te uiti atent. Dupa ce se incarca , poti sterge alt mesaj . Daca dai repede nu se sterge decat primul mesaj.
Am incercat cum ai zis tu dar tot nu merge.
Încuiat

Înapoi la “Probleme si Intrebari”