[Propunere] Forum

Propunere: Sa se aduge inca o sectiune
Print-uri(daca este cazul): nu
De unde v-ati inspirat: Din capatana
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: Da
Descrierea propunerii: Sa se adauge la jocuri categoria de Dowland ori ce joc sa fie si pe torent etc..
Sa fie cam asa Eu fac o cerere doresc gta3 si moderatorul sami dea link dowland sau sa posteze jocuri care pot fi si descarcate
Imagine

Re: [Propunere] Forum

Sunt deacord cu gaby la ceea ce priveste o mica schimbare dar in legatura cu download se gaseste la fiecare model in principal. Deci sunt neutru la aceasta parere. Astept sa vedem ce sugestii au si ceilalti colegi. :)

:PRO: ar fii bine sa se adauge deoarece eu caut atunci pe moment.Link-ul si il postez de pe sursele mele de incredere unul ar fii filelist.Si chiar ii ar ajuta mult pe cei care ar vrea sa gaseasca un joc.
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine

:CONTRA: nu prea are rost, este filelist etc + ca majoritatea vor da un search si iti da ce le iasa in cale, ne testat etc.
Privesc prostia omeneasca din umbra ca Ryuk!
Imagine

:CONTRA: nu prea are rost, este filelist etc + ca majoritatea vor da un search si iti da ce le iasa in cale, ne testat etc.
Exact :)
Sa se puna la model sau in review.uri link de download si gata :)
Asta daca nu iti este lene sa cauti pe google :-j
:CONTRA:
Ultima oară modificat Dum Noi 27, 2016 11:00 pm de către CatalyN[]ZRL, modificat 1 dată în total.
Imagine

:CONTRA:

Cam ceva de genu ce a zis Yukihira Soma + ca nimanui nu cred ca i-ar conveni sa pune un torent de pe fillelist doar pentru a pierde din ratie :)
Imagine

Sa evitam totusi sa devenim un tracker sau un site plin de resurse pe care nu le copiaza nimeni.
Iar daca facem ce spuneti voi cu filelist-ul ar fi ceva interzis de acestia:
"Nu uploadaţi torrentele noastre pe alte trackere."
Propunere respinsa.

Daca vreti neaparat sa puneti download, puneti un link fara virusi si direct. Fara link-uri externe.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae
Încuiat

Înapoi la “Propuneri forum”