Propunere: Sa se aduge inca o sectiune
Print-uri(daca este cazul): nu
De unde v-ati inspirat: Din capatana
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: Da
Descrierea propunerii: Sa se adauge la jocuri categoria de Dowland ori ce joc sa fie si pe torent etc..
Sa fie cam asa Eu fac o cerere doresc gta3 si moderatorul sami dea link dowland sau sa posteze jocuri care pot fi si descarcate
Re: [Propunere] Forum
#2http://www.europacs.ro/forum/viewforum.php?f=784
Cred ca o modificare aici ar fi mai buna, un model ce contine si link de download si nu mai este nevoie de sectiune speciala. In plus, citesti si parerea lui Bjorn sau cine modereaza inainte de a descarca jocul.
Cred ca o modificare aici ar fi mai buna, un model ce contine si link de download si nu mai este nevoie de sectiune speciala. In plus, citesti si parerea lui Bjorn sau cine modereaza inainte de a descarca jocul.

#3Sunt deacord cu gaby la ceea ce priveste o mica schimbare dar in legatura cu download se gaseste la fiecare model in principal. Deci sunt neutru la aceasta parere. Astept sa vedem ce sugestii au si ceilalti colegi. 
ar fii bine sa se adauge deoarece eu caut atunci pe moment.Link-ul si il postez de pe sursele mele de incredere unul ar fii filelist.Si chiar ii ar ajuta mult pe cei care ar vrea sa gaseasca un joc.Re: [Propunere] Forum
nu prea are rost, este filelist etc + ca majoritatea vor da un search si iti da ce le iasa in cale, ne testat etc.Privesc prostia omeneasca din umbra ca Ryuk!

#6Exactnu prea are rost, este filelist etc + ca majoritatea vor da un search si iti da ce le iasa in cale, ne testat etc.
Sa se puna la model sau in review.uri link de download si gata
Asta daca nu iti este lene sa cauti pe google

Ultima oară modificat Dum Noi 27, 2016 11:00 pm de către CatalyN[]ZRL, modificat 1 dată în total.

Cam ceva de genu ce a zis Yukihira Soma + ca nimanui nu cred ca i-ar conveni sa pune un torent de pe fillelist doar pentru a pierde din ratie

#8Sa evitam totusi sa devenim un tracker sau un site plin de resurse pe care nu le copiaza nimeni.
Iar daca facem ce spuneti voi cu filelist-ul ar fi ceva interzis de acestia:
Daca vreti neaparat sa puneti download, puneti un link fara virusi si direct. Fara link-uri externe.
Iar daca facem ce spuneti voi cu filelist-ul ar fi ceva interzis de acestia:
Propunere respinsa."Nu uploadaţi torrentele noastre pe alte trackere."
Daca vreti neaparat sa puneti download, puneti un link fara virusi si direct. Fara link-uri externe.
| N-am cerut la nimeni niciodata, Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea. Am dat totul fara nici o plata, Nevoind nimic sa mi se dea. @Virgil Carianopol | Vezi-ti de treaba si retine: "E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni". @Kazi Ploae |