Re: Viitorul planetei

Doamne ce discutie penibila,imi vine sa vomit.
Adica pe bune,asta e important?,inclazirea globala si mediul?
Ce sa zic,cum se zice "tara arde si baba se piaptana"
Viitorul planetei nu e deloc "roz" ... Eu cred ca suntem la un pas de sfarsit,ar trebui sa va ganditi la asta,pentru ca daca homosexualii o sa aiba aceleasi drepturi si isi vor putea legifera pacatul,sa NU va asteptati la nimic bine.
Clima?,cui ii pasa de clima si aceste maruntisuri?
Doamne ba,in loc sa abordati ceva cu adevarat mai important.
Cum poti sa "stralucesti" intr-o lume inundata de ura si rau.
Va pasa de clima =))) ... Cred ca si copiii de clasa a-4a ar gasi un subiect mai interesant.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"

Ori o sa murim, ori o sa fim foarte batrani pana ajungem la chestii d'astea, deci nu mai conteaza zic eu...
Si parerea mea e tot aceiasi cu a lu' Dani. Ar trebui sa ne preocupe chestii mai importante si sa incercam sa schimbam ce e mai important.
Clima oricum se schimba datorita noua ca o tot poluam ca prostii...
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae

Adica nu te intereseaza de urmasii tai? de danny nu mai zic. in fine. sunt subiecte de actualitate. nu inteleg de unde mentalitatea asta : nu ne trebuie noua asa ceva. fiecare isi spune parerea si poate pleaca cu ceva din topicul asta, poate va fi mai grijuliu când vine vorba de mediu.
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

Adica nu te intereseaza de urmasii tai? de danny nu mai zic. in fine. sunt subiecte de actualitate. nu inteleg de unde mentalitatea asta : nu ne trebuie noua asa ceva.
Momentan nu ma gandesc la urmasi. In ritmul in care mergem, s-ar putea sa nu ai ce sa le oferi. Pentru ca statul in loc sa-ti dea ca sa-ti asiguri un trai bun, iti ia in continuu... deci asta cred ca ar fi o problema mai buna de dezbatut. Mai ales pe un forum de counter-strike.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae

Asta dezbati tot timpul si nu ajungi la nicio solutie. oricat ai dezbate.
M ati convins ca nu va intereseaza, desi 3 oameni au dat reply.

ok, ma vad nevoit sa cer tc. nu ca aveti voi dreptate, dar pentru ca nu se ajunge nicaieri cu aceste contraziceri in topic.
Ultima oară modificat Lun Oct 31, 2016 12:14 am de către AlexManelistu €, modificat 1 dată în total.
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

Adica nu te intereseaza de urmasii tai? de danny nu mai zic. in fine. sunt subiecte de actualitate. nu inteleg de unde mentalitatea asta : nu ne trebuie noua asa ceva. fiecare isi spune parerea si poate pleaca cu ceva din topicul asta, poate va fi mai grijuliu când vine vorba de mediu.
Imi pare rau ca gandesti asta...Tu stii mai bine ca multi altii de aici,de Sodoma si Gomora din Biblie si totusi ... e mai important mediul?
Cred ca cel mai neimportant lucru e mediul in momentul asta.
Faptul ca s-ar schimba sa zicem 2-3 oameni in ceea ce priveste mediul (desi nu cred),asta nu salveaza planeta de la nimic.
Si 2 la mana,asta depinde de mentalitate si de educatie.
Daca ies pe banda rulanta din ce in ce mai multi prosti si fara bun simt,la ce te astepti?
Sunt sigur ca problema mediului oricum se va rezolva intr-o oarecare masura,incat sa nu fii afectat de mediu in mod direct.
De ceea ce am zis eu,esti afectat si tu si eu si toata lumea.
Iar ceea ce a inceput in ultimii ani,vom avea cu totii de suferit,dar ata nu zice nimeni.
Niciunu' nu scapa de mania lui Dumnezeu pentru ca acceptam SPURCACIUNEA.
Desi nu pot sa cred ca ai na,subiecte mai "importante".
Putin imi pasa de mediu...Se tot vorbeste,vai ca mediul si mediul si incalzirea globala.
Se pare ca pot trai asa linistit si pentru mine mediul ii tot acelasi,ma simt perfect.
Dar ceea ce am zis eu e diferit...Dar in fine.
Scuzati al doilea reply.

Edit: Pai ar trebui sa propui subiecte mai serioase,pentru varsta ta.
Subiectul asta poate fii interesat pentru copii de pana la 10 ani.
Apoi te miri ca nu raspunde lumea.

Edit2:Ar fi trist sa vorbesti despre religie sa vii aici sa imi spui despre moaste si altele.
Una e religia,alta e Dumnezeu.

Edit3:Esti naiv daca tu crezi ca savantii is interesati =))
+ca acesti savanti de care spui tu,spun in limita cat sunt "lasati".
Deci las ...

Edit4:Sunt frustrat ca TU nu esti preocupat de ceva cu adevarat important in zilele in care traim.
Am fost cat se poate de sincer,ca daca nu eram,spuneam ca ma fascineaza mediul si blablabla,dar asa pot sa dorm linistit fara sa imi pese de mediu,in care aparent traiesc foarte bine si ok.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"

Danny a fost doar un subiect de discutii :)) doar am abordat o tema, nu trebuia sa fie ultra mega important. nu trebuia sa nu stiu. am asteptat sa vad ce pareri au unii oameni in legatura cu asta. asta nu inseamna ca mediul e cel mai important.
daca nu vorbesc tot timpul de religie nu inseamna ca nu pot sa vorbesc si de altceva. in fine, daca mai are cineva ceva interesant si vrea mai ramana deschis topicul sa lase reply. desi ma indoiesc.
daca nu inchideti.

EDIT: OK.
EDIT: Dumnezeu sa ti ajute in tot ce faci.
EDIT: M am convins ca subiectele mele sunt total opuse de dorintele dvs. desi cativa useri au raspuns la acest topic. asa ca pe viitor astept sa vad ce subiecte propuneti voi. chiar sunt curios cat de interesante vor fi. nu zic de cei ce mi au raspuns(catalyn si Vincent), lor chiar le multumesc ca au fost cooperativi. când e vorba sa invatam ceva nou, gata, fugim toti. :)

Oricum, chiar daca s-ar intampla ceva, noi nu am fi aici sa traim asta. Adica egoismul isi va spune cuvantul. "Oricum mor,mai conteaza ce se intampla dupa ?" . Daca nu am fi in egoismul asta si fiecare ar folosi macar 2% din puterile sale pentru lumea in care ne aflam, atunci putem spune ca suntem cu jumate de pas mai aproape spre o lume mai buna.
Imagine
"Uh, sama lamaa duma lamaa you
assuming I'm a human
What I gotta do to get it through
to you I'm superhuman
Innovative and I'm made of rubber
So that anything you say is ricocheting off of me and it'll glue to you
I'm never stating, more than ever demonstrating
How to give a motherf---in' audience a feeling like it's levitating
Never fading, and I know the haters are forever waiting
For the day that they can say I fell off, they'd be celebrating
Cause I know the way to get 'em motivated