Viitorul planetei

Credeti ca in viitorul apropiat, la cat evoluam si la cat producem vom putea sa prevenim schimbarea climei? care credeti ca sunt principalele pericole ale planetei?
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

Re: Viitorul planetei

Sa prevenim/ anticipam schimbarea climei? Eu zic ca in viitorul apropiat ne vom juca cu clima ... Stiu ca pare aiurea acum dar si telefonul era imposibil la randul lui.
Imagine

ma refer la incalzirea globala. sunt o gramada de factori ce au dus la ea, si nu prea se poate schimba aceasta pentru ca atmosfera este si ea deja afectata din cauza poluarii.
Daca e asa cum zici tu, atunci de ce se mai pune aceasta problema la tv?
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

Pai se pune problema pe incalzirea globala pentru ca e mai aproape de realitate...Eu am spus acel lucru pentru ca , in acest moment, nimic nu mi se mai pare imposibil, doar necunoscut. Adica ea isi face efectul si acum, vedem cum afecteaza clima polara.
Una din solutii ar fi, zic eu, dezvoltarea industriilor de energie electrica. Daca in uzine/fabrici nu s.ar mai folosi combustibil care arde s.ar vedea diferenta. Stiu ca nu se mai poate reveni la forma initiala a climei pentru ca atmosfera deja e afectata dar mai bine se opreste aici acest proces ce afecteaza atmosfera... Adica e mai bine asa decat mai rau.
Imagine

Un factor major pe care eu il consider sunt masinile pe gaz ce elimina foarte mult dioxid. daca te uti pe net in unele zone din china aerul e atat de afectat incat nu vezi pe o distanta de 100 m in fata ta. e deja enorm asta.
Daca masinile ar schimba combustibilul ar fi ceva. ori daca am apela la metode de transport in comun mai dezvoltate, cum sunt in unele stat din UE, nu mai stiu sigur, dar intr un stat s a promovat atat de mult transportul in comun incat foarte putini fololesc masini.

Masinile pot foarte bine sa treaca pe energie electrica/hidrogen.
Nu stiu daca ai auzit dar romanul care a inventat motorul ce functiona pe baza de APA a murit la scurta vreme de la prezentarea proiectului(a dat cancerul peste el de nicaieri :)) ) Asta ca sa nu "strice piata"

Off: asta e de pe vremea lui hitler cu vw lui, nu de ieri
Imagine

e cam greu ce zici tu.

Principala cauza este defrisarea in masa a padurilor,ramane usor usor fara oxigent si stratul de ozan se va stratifica pana nu va ramane nimic. E trist :(
Imagine

Deja avem schimbari climatice,stiu cand eram mic,iernile erau mult mai friguroase,mai "grele"
dar acum..abia da cate un fulg doi de zapada,in minim 4-5 ani se va schimba clima,iar principala cauza
este poluarea,multe fabrici si uzine nu au filtre speciale pentru fumurile care ies pe furnalele acestora.
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

^ asa si eu, când eram mic zapada era de o jumatate de metru.
acum cica s ar putea iar sa se schimbe clima sa fie rece, motivul ar fi ciclul solar, acesta avand un camp magnetic atat de puternic incat tasneste caldura din el pur si simplu. iar aceste pete ar fi si motivul unei clime mai reci. acest ciclu apare o data la 10 ani 11.

daca sunteti interesati, petele solare sunt si principalul motiv al aurorei boreale, acestea emitand praf solar pe pamant, iar acesta este preluat de polul nord si polul sud (acolo unde este campul nostru magnetic) si asa apare aurora la polul nord.
Se spune ca vioara Stradivarius(cea mai scumpa din lume) a fost facuta in timpul unei fel de ere glaciare. acea era a tinut ceva timp si a avut ca afect inghetarea raului Tamisa din Londra. Vioara ar fi fost facuta din lemn pus la conditii foarte reci. Nu se mai fabrica in prezent viori Stradivarius.
Încuiat

Înapoi la “Discutii”