Nu ma deranjeaza faptul ca mi-ati dat contra si faptul ca unii ati spus minciuni in legatura cu mine. Adica, nu postez la stiri it de placere, postez acolo ca sa aiba colegii mei ce posta bun. Cat despre "nu stiu cum ajutai comunitatea" incerc sa fac tot ce pot, nu-s zeu sa fac perfectiuni, dar am facut si eu un addons, tutoriale si ce am putut. Sa luati aminte toti, resursele ajuta forumul, dar de vreme ce esti manager resurse este o obligatie deci nu se numara in cazul meu ca ajutat. Iar despre partea cu "habar nu am cum te vei descurca" o sa ma descurc asa cum ai facut-o si tu la inceput si cum au facut-o toti mg la inceput, in cazul in care voi fi acceptat.
EDIT: Canabis, nu stiu care din noi e pe interes. Din cate imi amintesc eu tu ai fost acela care s-a retras dupa ce nu si-a primit mg-ul, si asta spune multe.
Re: [Cerere Moderator Global] xXAndyXx
Ultima oară modificat Mie Mar 23, 2016 5:55 pm de către Sardonyx, modificat de 3 ori în total.
Motiv: Stau si ma intreb.. dar despre trecutul tau de ce n-ai zis nimic?Esti pe interes,ca multi altii.Asta-i adevarul!
Motiv: Stau si ma intreb.. dar despre trecutul tau de ce n-ai zis nimic?Esti pe interes,ca multi altii.Asta-i adevarul!

dar nu ai 6 luni vechime cu deținătorul sau Manager Resurse.