Re: [Cerere Moderator Global] xXAndyXx

Nu ma deranjeaza faptul ca mi-ati dat contra si faptul ca unii ati spus minciuni in legatura cu mine. Adica, nu postez la stiri it de placere, postez acolo ca sa aiba colegii mei ce posta bun. Cat despre "nu stiu cum ajutai comunitatea" incerc sa fac tot ce pot, nu-s zeu sa fac perfectiuni, dar am facut si eu un addons, tutoriale si ce am putut. Sa luati aminte toti, resursele ajuta forumul, dar de vreme ce esti manager resurse este o obligatie deci nu se numara in cazul meu ca ajutat. Iar despre partea cu "habar nu am cum te vei descurca" o sa ma descurc asa cum ai facut-o si tu la inceput si cum au facut-o toti mg la inceput, in cazul in care voi fi acceptat.
EDIT: Canabis, nu stiu care din noi e pe interes. Din cate imi amintesc eu tu ai fost acela care s-a retras dupa ce nu si-a primit mg-ul, si asta spune multe.
Ultima oară modificat Mie Mar 23, 2016 5:55 pm de către Sardonyx, modificat de 3 ori în total.
Motiv: Stau si ma intreb.. dar despre trecutul tau de ce n-ai zis nimic?Esti pe interes,ca multi altii.Asta-i adevarul!
Imagine

Scuze ca dau :CONTRA: dar nu ai 6 luni vechime cu deținătorul sau Manager Resurse.
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine

Habar n-am cum te vei descurca daca vei primi acest grad :-? , cel mai probabil vei intra in multe certuri..
Si nu prea mi-a placut ca nu ti-ai facut treaba ca ceilalti Manageri Resurse. In timp ce ceilalti postau ceva mai folositor, tu ai postat doar prostiile astea http://www.europacs.ro/forum/viewforum.php?f=147 .
Adica cum ajutai tu comunitatea daca dadeai doar copy+paste, mi se pare ceva aiurea sau cum s-ar zice "un lucru de mântuială" .
Sunt de ajuns 2 MG.

:CONTRA:
Scuteste-ma cu "Habar n-am cum te vei descurca daca vei primi acest grad" , tu care n-ai fost in stare sa citesti regulamentul dupa luni intregi de Moderator Global.
Nu,nu ajung 2. Daca nu esti tu,nu inseamna ca 3 sunt prea multi.

Nu ma deranjeaza faptul ca mi-ati dat contra si faptul ca unii ati spus minciuni in legatura cu mine. Adica, nu postez la stiri it de placere, postez acolo ca sa aiba colegii mei ce posta bun. Cat despre "nu stiu cum ajutai comunitatea" incerc sa fac tot ce pot, nu-s zeu sa fac perfectiuni, dar am facut si eu un addons, tutoriale si ce am putut. Sa luati aminte toti, resursele ajuta forumul, dar de vreme ce esti manager resurse este o obligatie deci nu se numara in cazul meu ca ajutat. Iar despre partea cu "habar nu am cum te vei descurca" o sa ma descurc asa cum ai facut-o si tu la inceput si cum au facut-o toti mg la inceput, in cazul in care voi fi acceptat.
EDIT: Canabis, nu stiu care din noi e pe interes. Din cate imi amintesc eu tu ai fost acela care s-a retras dupa ce nu si-a primit mg-ul, si asta spune multe.

>BeaTz:Ar fi trebuit sa taci daca nu sti.Mai am si probleme nu-s nascut in puf ca tine.
Parerea mea e ca ar trebuii sa fugi de unde ai venit.
Sa fim seriosi,eu nu pot inghiti "nu postez la stiri it de placere, postez acolo ca sa aiba colegii mei ce posta bun",imi pare rau. V-am zis si va repet,nu exista "nu mai am ce posta". Sunt sute de mii de plugin-uri,sute de mii de skin-uri.
:PRO: Oricum primesti ca aici gradele se dau pe fb nu pe forum.
"Daca nu sunt eu,sa nu fie nici unul" , cred ca pe principul asta functionati voi,doar ca e unu prost.

Andy, singurul lucru care m-a deranjat este ca ai plecat cu Bogdy si cand ai vazut ca nu merge,ai venit inapoi.
Legat de decizii,ai avut fondator pe comunitatea ta si asta cred ca ti-a fost putin de folos,banuiesc ca ai mai invatat cate ceva si vei putea lua decizii. Prieteni nu cred ca ti-ai facut pentru ca din cate vad,multi nu te vor,ceea ce e bine,vei fi cu atat mai obiectiv,ca Bogdy.

Cerere acceptata.

Mai usor cu cearta. Nu vreau sa te zbor ca pe VincenT.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae
Încuiat

Înapoi la “Cerere Moderator Global”