[Cerere Moderator Global] xXAndyXx

Numele de pe forum: xXAndyXx
Numele real: Andrei
Varsta: 16 ani
Email: ghile_andrei@yahoo.ro
Vechime: Membru din: Vin Mar 06, 2015
Posturi: 1259 , fara spam, daca eram genul ala de om votam si serverele zilnic si imi mai si dadeam cu parerea la portofolii
Gradul Actual: Manager Resurse + Detinator
Vechimea Gradului Actual: Manager Resurse aproximativ 9 luni cu o mica intrerupere la fel si cu detinatorul.
Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: Aproximativ 5-6 ore in timpul scolii si 6-8 in weekend-uri/vacante.
De ce vrei acest grad?: Sa ajut forumul. Am incercat(si inca o fac) sa-mi repar greseala. Faptul ca 30% din persoanele active au observat asta este un progres, dar eu nu ma voi opri pana nu ajung la cel putin 90% :)
Citez:
Poate data viitoare.
Ca fapt divers.. :meme: :)
Ultima oară modificat Dum Mar 20, 2016 11:29 pm de către Sardonyx, modificat 1 dată în total.
Imagine

Re: [Cerere Moderator Global] xXAndyXx

Io n-as vrea sa raspund cu acceptat/respins,dar o argumentare tot vreau sa las...Il las pe măfuță sa isi spuna umila parere aici.
Sincer,mi-o placut cum ai evoluat in ultima perioada aici si ai fost mereu foarte activ,asa ca eu zic ca esti pregatit si mi-ar placea sa treci la un nou nivel.
#Pro
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"

Habar n-am cum te vei descurca daca vei primi acest grad :-? , cel mai probabil vei intra in multe certuri..
Si nu prea mi-a placut ca nu ti-ai facut treaba ca ceilalti Manageri Resurse. In timp ce ceilalti postau ceva mai folositor, tu ai postat doar prostiile astea http://www.europacs.ro/forum/viewforum.php?f=147 .
Adica cum ajutai tu comunitatea daca dadeai doar copy+paste, mi se pare ceva aiurea sau cum s-ar zice "un lucru de mântuială" .
Sunt de ajuns 2 MG.

:CONTRA:
Imagine

:CONTRA: Eu zic sa stai linistit in banca ta.Esti foarte certăreț si iti place sa te bagi si tu acolo unde sunt conflicte.Atunci cand am gresit cu perioada ai de cateva zile la topicul ala(greseala fiind nesemnificativa) tu imediat ai inceput sa ma iei la rost de parca ai fi fost vreun lider sau ceva.Skull ar merita gradul asta de mg din plin,deci el ar fi potrivit.
Imagine
Imagine

:PRO: Ti-ai schimbat comportamentul si ai evoluat foarte mult. Meriti din plin acest grad! Nu ai renuntat la grad sau la forum chiar daca nu te doream sa fii aici. Si totusi ai ramas aici si ai facut bine. Esti cel mai potrivit in momentul de fata pentru a fii Mg. Cum a zis si Danny ai evoluat foarte mult si meriti acest grad. Bafta.
Honest feelings can sometimes lead to cruel endings.
Imagine
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Cerere Moderator Global”