Nume real:Sterica
Nume in joc: SsV
Varsta: 26
Email:stericassv@gmail.com
Ore jucate:multe nu stiu unde sa vad
Voturi:17191
Steam (ON/OFF):OFF
De unde ai aflat de server?:dupa freakz
Ai citit regulamentul?:da
Orele în care ești dispus sa stai pe server: 5-6
De cât timp joci pe server:de aproape 3 sapt
Motivul pentru care vrei Slot:Intra alcineva cu numele meu simi consuma ammo`ul si incepe sa injure
Re: Cerere SLOT SsV
Ma ce nu intelegi, ca nu ai facut nimic acolo, nu mai face cererei ca astea degeaba.Re: Cerere SLOT SsV
#5Ba fratilor am citit regulamentul si nu am nici o obligatie sa las comentariu la regulament ptr ca postez mesaje aiurea , nu sunt ca voi sa postez cva ce nu trebuie si asta numai ca vreti voi ,pur si simpplu sunteti neseriosi din cauza ca lasati pealti sa joace cu name`ul meu si nu stiti sa dati nici macar kick la cei care incalca regulamentul si . . Larevedere si succes cu comunitatea nu voi mai juca pe acest server. si hea!d daca ma banezi baneazama frate cu motiv , ce motiv este asta " stai pe bara" ? Iar playeri pe sv din ce cauza credeti ca nu mai aveti , din cauza lui Hea!d si a lui i see you .....SUCCES
Nu ai citit regulamentul
Nu ai voturi
Daca ai vreo problema cu unul sau mai multi membri ai Staff-ului , fa-le o reclamatie.

Ai spus ca ai citit regulamentu' "Ba fratilor am citit regulamentul si nu am nici o obligatie sa las comentariu la regulament ptr ca postez mesaje aiurea " De aici se vede ca nu ai citit regulamentu'
CrYyStI a spus CLAR:
Cod: Selectaţi tot
8. Daca ai citit tot regulamentul jucatorilor, in cererea de slot la intrebarea "Ai citit regulamentul?" veti raspunde cu "Posibil ca Slot"Re: Cerere SLOT SsV
Nu ai citit regulamentul
Nu ai voturi

#.SKULL<< 23 Dec 2015 23:01>> Ghiaoreee , este patronul meu