Cerere SLOT SsV

Nume real:Sterica
Nume in joc: SsV
Varsta: 26
Email:stericassv@gmail.com
Ore jucate:multe nu stiu unde sa vad
Voturi:17191
Steam (ON/OFF):OFF
De unde ai aflat de server?:dupa freakz
Ai citit regulamentul?:da
Orele în care ești dispus sa stai pe server: 5-6
De cât timp joci pe server:de aproape 3 sapt
Motivul pentru care vrei Slot:Intra alcineva cu numele meu simi consuma ammo`ul si incepe sa injure

Re: Cerere SLOT SsV

Ba fratilor am citit regulamentul si nu am nici o obligatie sa las comentariu la regulament ptr ca postez mesaje aiurea , nu sunt ca voi sa postez cva ce nu trebuie si asta numai ca vreti voi ,pur si simpplu sunteti neseriosi din cauza ca lasati pealti sa joace cu name`ul meu si nu stiti sa dati nici macar kick la cei care incalca regulamentul si . . Larevedere si succes cu comunitatea nu voi mai juca pe acest server. si hea!d daca ma banezi baneazama frate cu motiv , ce motiv este asta " stai pe bara" ? Iar playeri pe sv din ce cauza credeti ca nu mai aveti , din cauza lui Hea!d si a lui i see you .....SUCCES

:CONTRA:
Nu ai citit regulamentul
Nu ai voturi

Daca ai vreo problema cu unul sau mai multi membri ai Staff-ului , fa-le o reclamatie.
Imagine
Imagine

:CONTRA:
Ai spus ca ai citit regulamentu' "Ba fratilor am citit regulamentul si nu am nici o obligatie sa las comentariu la regulament ptr ca postez mesaje aiurea " De aici se vede ca nu ai citit regulamentu'
CrYyStI a spus CLAR:

Cod: Selectaţi tot

8. Daca ai citit tot regulamentul jucatorilor, in cererea de slot la intrebarea "Ai citit regulamentul?" veti raspunde cu "Posibil ca Slot"
Nu ai citit regulamentu' daca vrei sa il citesti uite aici: http://www.europacs.ro/forum/viewtopic.php?f=198&t=204
Încuiat

Înapoi la “Cerere Admin/Slot/VIP”