Daca imi permiteti sa zic si eu ceva.
Dezactivare Cont/Banare nu se da niciodata pe motiv de gluma. Si motivul este mai sus. Adica nu toti iau in gluma astfel de abuzuri. Dupa cum sa intamplat si pe What'sApp cu mine ,cred ca stiti la ce ma refer (danny si maffw) .
Acum sa clarific ce legatura are cum a luat el gradul care il are ,pm-urile care i le da lu cristy cu aceasta reclamatie? Adica voi pe ce baza dati contra?
Daca era un membru normal si lua dezactivare cont cred ca se facea pierdut demult.
Cum ati ajuns la replica "lins in fund" si ce importanta are in aceasta reclamatie? .
Cat despre danny eu zic sa nu uiti de amenintarile cu exterminate pe care i le dadeai.
Inca ceva.. Cristy poate sa primeasca 20000 pm-uri de la un individ, in care acel individ sa se puna in cap pentru un grad si la propriu sa linga pantofi (sa nu folosesc aceeasi replica) ,Daca acel individ nu ar avea cu ce ajuta si nu sar descurca cu un anume grad nu il va primi in veci.
Re: [Reclamatie] .Maffw
#12Pura greseala,nu mai au voie oamenii din ziua de azi sa faca mici greseli?Dani zice ca e greseala,tu zici ca a fost o gluma . Deci va "bateti cap in cap" .De aici rezulta ca Dani minte .Huh,de cand asteptam...
Nu am mai avut o reclamatie de mult timp.
In primul rand,ti-am dezactivat contul in gluma si ti l-am dezactivat cateva minute
Cum m-a avansat ,tot asa ma poate si scadea .Daca inca mai am gradul inseamna ca il merit .Daca Cristi te-a avansat atat in grad si ti-a dat ce ai vrut,trebuie sa-ti iei atat lumea in cap si sa faci ce vrei tu?
Stai tu linistit ca nu e nevoie sa-i trimit vreun PM ca poate si el sa ia decizia corecta .Pe langa asta,cam cate pm-uri o sa-ti trimiti lui Cristi sa accepte reclamatia,cred ca vreo 20-30? Crezi ca daca il lingi pe Cristi atat,o sa faca ce vrei tu,eu cred ca te inseli...
Am zis-o si mai sus .Cat timp am gradul inseamna ca il merit .Si stai tu linistit ca nu se va intampla nimic daca tu pleci .in felul asta,daca tu vei ajunge in locul oricaruia dintre noi(eu,danny,hells) se duce comunitatea... cu tupeul si aroganta ta nu vei ajunge nicaieri.
Vad ca la el dati toti contra ca mi-a dat dezactivare cont degeaba ,dar la mine ca am dat un warn ati sarit in sus .
Dani , incepusem sa-mi schimb parerea despre tine ,dar se pare ca am facut o greseala .Inteleg ca vrei sa-l aperi mereu pe Mafw ,dar nu intotdeauna are dreptate .
Nu ma intereseaza pe mine ca a fost o gluma .Nu mai accept niciun fel de gluma din partea ta .E interesant cum o dezactivare de cont poate fi privita ca o gluma. Scuzati-ma daca nu apreciez "glumele" voastre .
Sa inteleg ca eu sunt vinovat ca am facut reclamatia ,si nu Mafw care mi-a dezactivat contul degeaba .
Si inca mai continuati sa va bateti joc fara ca eu sa va mai zic ceva : http://postimg.org/gallery/102zlg2r8/2d133299/
Si pana la urma tot nu mi-ai aratat inca dovada .
Iti zic direct sa un o mai lungim,nu te suport,multi de pe comunitate nu te suporta,nu vezi? Toti sunt impotriva reclamatiei,e clar ca niste probleme le ai tu,nu eu. La faptul cand m-ai pus sa te implor sa nu imi faci reclamatie nu faci print? Credeai ca daca iti dau dezactivare cont o sa fie un motiv bun sa te implor,sa ma inclin in fata ta sa nu imi faci reclamatie? Esti jalnic,nu vezi ca nimeni nu te vrea?
Daca stam si judecam dupa regulament,ar trebui ca tu sa respecti ceea ce zic cei mai mari in grad decat tine,tu nu asculti pe niciunul in afara de Cristi si Hells care probabil e de partea ta,daca te-ai aliat cu Hells sa ma dati jos,atunci las eu de la mine sa ajungi tu Co-Administrator,sa vedem daca tu esti mai bun si mai destept.
Stiu ca de multa vreme vrei sa ma dai jos,iar atunci cand imi ziceai mie sa mergem sa facem reclama la forum,stiai ca eu era posibil sa iau ban si ajungeai tu,ma crezi tu prost,dar o sa iti arat eu prostie.
Hells,daca ii dezactivam contul permanent,atunci da,dar daca i l-am dezactivat pentru cateva minute...
La replica aia am ajuns pentru ca i-a trimis lui Cristi 13 pm-uri sa accepte o cerere de up de pe zm.
Poate ii tii partea,nu conteaza,si eu m-am impretenit cu Danny,dar eu fata de Bogdy am ascultat de cei care aveau gradul mai mare decat mine,niciodata nu cred ca am facut o reclamatie cuiva mai mare decat mine pentru ca am fost de acord,nu ca bogdy care face totul dupa capul lui,nu face bine si mai e si incapatanat.
| N-am cerut la nimeni niciodata, Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea. Am dat totul fara nici o plata, Nevoind nimic sa mi se dea. @Virgil Carianopol | Vezi-ti de treaba si retine: "E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni". @Kazi Ploae |
Re: [Reclamatie] .Maffw
Cu toate astea, nu trebuia sa faci ceea ce ai facut.
Reclamatie respinsa.
Reclamatie respinsa.
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs
Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs
Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!