Re: [Reclamatie] .Maffw

Pură greseala,nu mai au voie oamenii din ziua de azi sa faca mici greseli?
Vai doamne,concurenta asta e dura,nu Bogdy?...Oricum sa ne spui numarul de pm-uri care il vei trimite lui Cristi sa accepte reclamatie,doar de curiozitate.
:CONTRA:
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"

Huh,de cand asteptam...
Nu am mai avut o reclamatie de mult timp.
In primul rand,ti-am dezactivat contul in gluma si ti l-am dezactivat cateva minute,daca eram nesimtit si voiam sa scap de tine te banam permanent si scapam. Ti l-am dezactivat pentru ca tu ai inceput sa fii tare in gura,ajungem iar la vorbele de demult "cand erai mr nu erai tare in gura" , si asa este,de cand ai luat Moderator Global ai inceput sa fii tare in gura si sa suferi de accese,toti am vazut asta.
La fel si cu reclamatia asta,crezi ca daca ai venit pe chat dupa ce ti l-am activat si m-ai intrebat daca sa o faci,te imploram sa nu o faci? Credeai ca o sa te ling peste tot,asa cum faci tu cu multi de aici,mai ales cu cei mai mari decat mine? Te inseli daca ti-ai gasit prostii aici. Ai profitat destul de accese si am acceptat ce ai facut,dar deja ai intrecut masura. Daca Cristi te-a avansat atat in grad si ti-a dat ce ai vrut,trebuie sa-ti iei atat lumea in cap si sa faci ce vrei tu?
Pe langa asta,cam cate pm-uri o sa-ti trimiti lui Cristi sa accepte reclamatia,cred ca vreo 20-30? Crezi ca daca il lingi pe Cristi atat,o sa faca ce vrei tu,eu cred ca te inseli... in felul asta,daca tu vei ajunge in locul oricaruia dintre noi(eu,danny,hells) se duce comunitatea... cu tupeul si aroganta ta nu vei ajunge nicaieri.
Sper sa nu fie ultima reclamatie pe care mi-o faci.

EDIT: Pe langa ce am zis mai sus,tie ti se pare ca eu sunt ala rau ? sau tu care ai luat 3 warn-uri de cand esti MG. Sa fim seriosi... Ti-a dat Cristi o sansa cand ti-a dat mg si ti-ai batut joc,ti s-a urcat puterea la cap.

EDIT2: Cand ai facut o cerere de up pe Zm,i-ai trimis 13 pm-uri lui Cristi in legatura cu cererea aia,asta sa nu zici ca mint eu cu ce am zis mai sus ("Crezi ca daca il lingi pe Cristi atat,o sa faca ce vrei tu,eu cred ca te inseli...") , chiar Cristi a zis dupa ce v-ati contrazis ca nu i-ai trimis multe... incerci sa nu pari "lingau",dar totusi esti.. te rog sa ma scuzi daca am zis prea direct,poti face un print sa pui la reclamatie ca te-am jignit...
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae

BoGdY suntem prieteni,dar de cand ai luat Mg esti cam cu nasul pe sus
te crezi Zeu,ce credeai de l-ai intrebat pe Maffw ca sa-i faci sau nu reclamatie.
Mai bine coboara cu picioarele pe pamant pana nu pierzi gradul.
Poti lua exemplu de la Maffw,el cand a fost mg si a facut greseli,a plecat capul jos.
Mereu il intreba pe Danny cate ceva,mereu ii cerea ajutorul si uita-l acum a ajuns sus,
mai bine ia exemplu de la el.
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

Te credeam altfel BoGdY.....sincer sa fiu caand avam 12 ani vis!m sa ajung asa de sus unde sunt acm....poate şi mai sus....dar tu? După ca cică ti se oferav o şansă mai ai si comentarii mai ales la Maffw....... :-q j
Imagine
Imagine
Cum poti lua legatura cu mine?:

1.Numar de telefon:0758238288
2.Y!M:yeep_cs@yahoo.com
3.Email:nicaipetru33@gmail.com
4.Steam:jajak.
5.PM Pe Forum:jajak.
6.Pe Server:Zp.EuropaCs.Ro/89.40.233.141:27015
Relax.EuropaCs.Ro/89.40.104.8:27015

:CONTRA: El e mai glumeț de felul lui, nu trebui le luat în seamă :-j .A greșit, se mai întâmplă, uși ca n-a făcut din răutate, ci din pura simpatie fata de tine :ymblushing:
Imagine
"Uh, sama lamaa duma lamaa you
assuming I'm a human
What I gotta do to get it through
to you I'm superhuman
Innovative and I'm made of rubber
So that anything you say is ricocheting off of me and it'll glue to you
I'm never stating, more than ever demonstrating
How to give a motherf---in' audience a feeling like it's levitating
Never fading, and I know the haters are forever waiting
For the day that they can say I fell off, they'd be celebrating
Cause I know the way to get 'em motivated
I make elevating music …" - Eminem

Contra Ce faceti ma ,va mancati ca chiori intre voi?.Dupa ce se retrage Danny acum asta? :|.Bogdy,nu stiu ce e cu tine,te-ai schimbat chiar foarte mult :-?.In fine terminati ca nu este bine.S-a umflat taratza in voi? :|
Imagine
Imagine

:PRO: :PRO: :PRO: :PRO: pentru degradarea lui bogdy. =))
Contra clar. Da , Maffu este mai glumeţ , şi un om foarte de treabă. Nu l-am prea văzut să se enerveze dar când o face , iasă urât. Tu , bogdy că n-am cum să-ţi scriu numele cu litere mari , te înjoseşti în ultimul hal. Poate dacă-mi dai un wărn că ţi-am zis asta te simţi mai bine. :ymhug: Te pup.
Imagine

Pura greseala,nu mai au voie oamenii din ziua de azi sa faca mici greseli?
Huh,de cand asteptam...
Nu am mai avut o reclamatie de mult timp.
In primul rand,ti-am dezactivat contul in gluma si ti l-am dezactivat cateva minute
Dani zice ca e greseala,tu zici ca a fost o gluma . Deci va "bateti cap in cap" .De aici rezulta ca Dani minte .
Daca Cristi te-a avansat atat in grad si ti-a dat ce ai vrut,trebuie sa-ti iei atat lumea in cap si sa faci ce vrei tu?
Cum m-a avansat ,tot asa ma poate si scadea .Daca inca mai am gradul inseamna ca il merit .
Pe langa asta,cam cate pm-uri o sa-ti trimiti lui Cristi sa accepte reclamatia,cred ca vreo 20-30? Crezi ca daca il lingi pe Cristi atat,o sa faca ce vrei tu,eu cred ca te inseli...
Stai tu linistit ca nu e nevoie sa-i trimit vreun PM ca poate si el sa ia decizia corecta .
in felul asta,daca tu vei ajunge in locul oricaruia dintre noi(eu,danny,hells) se duce comunitatea... cu tupeul si aroganta ta nu vei ajunge nicaieri.
Am zis-o si mai sus .Cat timp am gradul inseamna ca il merit .Si stai tu linistit ca nu se va intampla nimic daca tu pleci .

Vad ca la el dati toti contra ca mi-a dat dezactivare cont degeaba ,dar la mine ca am dat un warn ati sarit in sus .
Dani , incepusem sa-mi schimb parerea despre tine ,dar se pare ca am facut o greseala .Inteleg ca vrei sa-l aperi mereu pe Mafw ,dar nu intotdeauna are dreptate .
Nu ma intereseaza pe mine ca a fost o gluma .Nu mai accept niciun fel de gluma din partea ta .E interesant cum o dezactivare de cont poate fi privita ca o gluma :-? . Scuzati-ma daca nu apreciez "glumele" voastre .
Sa inteleg ca eu sunt vinovat ca am facut reclamatia ,si nu Mafw care mi-a dezactivat contul degeaba .

Si inca mai continuati sa va bateti joc fara ca eu sa va mai zic ceva : http://postimg.org/gallery/102zlg2r8/2d133299/

Si pana la urma tot nu mi-ai aratat inca dovada .

EDIT : Tot asa continui : http://postimg.org/gallery/fds3afdk/0972baf6/
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”