Numele celui reclamat de pe forum: .Maffw
Data si ora: 23.12.2014 / 00:26
Motivul reclamatie: Dezactivare cont
Dovada: http://www.europacs.ro/forum/mcp.php?i= ... notes&u=89
Cred ca are un motiv bun
| N-am cerut la nimeni niciodata, Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea. Am dat totul fara nici o plata, Nevoind nimic sa mi se dea. @Virgil Carianopol | Vezi-ti de treaba si retine: "E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni". @Kazi Ploae |

El e mai glumeț de felul lui, nu trebui le luat în seamă 
pentru degradarea lui bogdy. 
Pura greseala,nu mai au voie oamenii din ziua de azi sa faca mici greseli?
Dani zice ca e greseala,tu zici ca a fost o gluma . Deci va "bateti cap in cap" .De aici rezulta ca Dani minte .Huh,de cand asteptam...
Nu am mai avut o reclamatie de mult timp.
In primul rand,ti-am dezactivat contul in gluma si ti l-am dezactivat cateva minute
Cum m-a avansat ,tot asa ma poate si scadea .Daca inca mai am gradul inseamna ca il merit .Daca Cristi te-a avansat atat in grad si ti-a dat ce ai vrut,trebuie sa-ti iei atat lumea in cap si sa faci ce vrei tu?
Stai tu linistit ca nu e nevoie sa-i trimit vreun PM ca poate si el sa ia decizia corecta .Pe langa asta,cam cate pm-uri o sa-ti trimiti lui Cristi sa accepte reclamatia,cred ca vreo 20-30? Crezi ca daca il lingi pe Cristi atat,o sa faca ce vrei tu,eu cred ca te inseli...
Am zis-o si mai sus .Cat timp am gradul inseamna ca il merit .Si stai tu linistit ca nu se va intampla nimic daca tu pleci .in felul asta,daca tu vei ajunge in locul oricaruia dintre noi(eu,danny,hells) se duce comunitatea... cu tupeul si aroganta ta nu vei ajunge nicaieri.
Utilizatori răsfoind acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori