Re: [Cerere Slot] oOoDeliVoOo

Ba TimeBurn ... Crysty32 daca nu stiti sa va uitati la voturi postate ce vina am ma eu voua va trebuie sa va arat fiecare vot in parte daca vreti fac si asta ..........
Ma inclin in fata lui: Maffw,Danny,CrYyStI si BoGdY(mai putin,el merita doar lins pe maini,dar cateodata il ling si pe picioare ca imi place gustul) . Ei sunt zeii care merita respectati cu adevarat !
Va rog sa ma iertati ca nu v-am lins picioarele aseara :( Am banat serverul de ZM si acum sunt pregatit sa va slujesc pana la moarte :(

:PRO: pentru regulament, dar vezi ca nu-mi place atitudinea care o ai cu ceilalti admini. Asta e parerea lor, te supui. Plus de asta nu noi punem verdictul final, ci doar ne spunem pararea.
"Perseverenta este cheia succesului!"
Gnomu@zm.europacs.ro

Ba se vede ca deageaba aveti uni admin .... :)))))) nu stiti nici macar sa va uitati la 3 amarate de voturi unde sunt postate .....
Ma inclin in fata lui: Maffw,Danny,CrYyStI si BoGdY(mai putin,el merita doar lins pe maini,dar cateodata il ling si pe picioare ca imi place gustul) . Ei sunt zeii care merita respectati cu adevarat !
Va rog sa ma iertati ca nu v-am lins picioarele aseara :( Am banat serverul de ZM si acum sunt pregatit sa va slujesc pana la moarte :(

Cerere acceptata.
Trimite-mi urmatoarele date prin PM pana astazi, 14.12.2014, ora 20:59
Nume Slot:
PassWord:
Email:
Numele tau de pe forum:
Link cerere acceptata:
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
Încuiat

Înapoi la “Cerere Admin/Slot/VIP”