Informatie semnaturi 3D cu vipi,zombie,furien.

Vreau sa va informez ca noi(Nestea,Skinner,Eu si probabil si KeNnT),designerii care suntem mai noi,NU stim sa facem vipi si zombie,pentru ca nu avem experienta necesara in Cinema 4D incat sa facem acest lucru. Asa ca va rog sa nu faceti lucrari si sa ne cereti acest lucru,mai ales sa grabiti. Silent si cred ca si Black Sabbath stiu sa faca acesti oameni. Noi suntem in curs de invatare.

Am vazut acest lucru la cativa dintre voi cu totul ca Silent v-a facut o creatie,voi tot vreti de la ceilalti designeri,chiar daca stiti ca nu stim sa facem. Va rog sa nu mai faceti acest lucru,pentru ca si voi daca va apucati de Cinema 4D sigur nu veti sti de la inceput sa faceti oameni de genul acesta.

Nu vreau sa o luati in nume de rau,dar chiar NU stim sa facem,NU toti ne nastem invatati. Poate ca pe parcurs ne vom experimenta si vom stii si noi sa facem acest lucru.

Acum nu vreau sa va spun prin acest mesaj sa va inchideti cererile,ci doar sa nu mai cereti atat de mult.
Vreau sa va dati cu parerea,mai ales Nestea,skinner si kennt.

VREAU SA LASATI TOPICUL DESCHIS PANA CAND MESAJUL ESTE TRANSMIS TUTUROR UTILIZATORILOR.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae

Re: Informatie semnaturi 3D cu vipi,zombie,furien.

Ce sa zic este o idee buna eu am un site de unde invat sa fac asa ceva dar este cam complicat si nu prea imi este pe plac sa ma chinuii 3-4 ore si sa nu realizez nimik
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

True Story Maffw! Acest lucru tine de domeniul realitatii! Dupa cum spune si Maestrul Silent, lui ia luat 5 ani sa invete toate , sa le stie f. f. bine :) . Probabil ca nici in cateva luni nu veti putea face astea , dar pe parcurs le veti invata + ca el a zis ca a citit carti, nu a vizionat tutporiale, ceea ce e mai usor -> pt. ca acolo iti explica tot, dar si mai greu -> ca poate nu gasesti toate comenzile + ca e mult , mult de retinut :) Bft baieti ! :-bd
Imagine
Imagine

Inteleg ca nu puteti nu aveti experienta necesara dar ma refeream ca puteti face in cererea care cere un vip , zombie, furien sau orice altcv sa faceti ce stiti mai bine . Macar atat . Asta e parerea mea . Asa multi vor doar vip , zombie, furien dar e mai bine daca le faceti si text asa ar raspunde doar silent la cereri ? Si voi pt ce o sa mai aveti d3d cred ca ati inteles la ce ma refer. Bafta multa sper sa luati in consideratie ce am spus .

Pai, sunt de acord cu voi, unii vor prea mult, nu se multumesc cu atat cat puteti voi D3D .
Eu va apreciez sincer, eforturile voastre pentru satisfacerea noastra... membrii Comunitati .

Ce filozof am parut :)) . Nu serios, Bravo voua ca ati ajuns atat de departe cu arta 3D . ;)
Imagine

Oameni buni.. Maffw are dreptate . Ai nevoie de cel putin 3-4 ani sa faci un skin ca al lui silent . Pana la urma noi inca suntem avansati in ce facem,dar pe texte ,ci nu pe skin-uri , asa ca nu mai cereti asa de multe.. cine stie si poate va face , iar cine nu macar incearca sa va faca un text acolo sau o lucrare draguta .. nu cred ca pana acum nu ne.am facut datoria.
Jason stiu la ce te referi , dar daca ar fi ca de maine sa te apuci de 3d pot sa garantez ca in 3 zile te si lasi , deoarece acest lucru solicita. Mult timp , multa creativitate si totodata cunostinte in 3D pe care le dobandesti in timp . Va facem si noi ce putem ... nu trebuie sa ne urati pentru ca nu putem face , ci sa ne incurajati sa evoluam cat de mult si mai repede sa facem lucrari superbe cu skin.uri ca ale lui silent Parerea mea e ca pana acum suntem destul de buni la experienta noastra in 3D de cateva luni.
Maffw chiar iti dau dreptate pentru ca ai deschis acest topic , deoarece merita lumea sa stie de ce nu putem sa facem inca skinuri de human zm vip.
Imagine

:T/C: Sper ca mesajul a fost transmis.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae
Încuiat

Înapoi la “Diverse”