Vreau sa va informez ca noi(Nestea,Skinner,Eu si probabil si KeNnT),designerii care suntem mai noi,NU stim sa facem vipi si zombie,pentru ca nu avem experienta necesara in Cinema 4D incat sa facem acest lucru. Asa ca va rog sa nu faceti lucrari si sa ne cereti acest lucru,mai ales sa grabiti. Silent si cred ca si Black Sabbath stiu sa faca acesti oameni. Noi suntem in curs de invatare.
Am vazut acest lucru la cativa dintre voi cu totul ca Silent v-a facut o creatie,voi tot vreti de la ceilalti designeri,chiar daca stiti ca nu stim sa facem. Va rog sa nu mai faceti acest lucru,pentru ca si voi daca va apucati de Cinema 4D sigur nu veti sti de la inceput sa faceti oameni de genul acesta.
Nu vreau sa o luati in nume de rau,dar chiar NU stim sa facem,NU toti ne nastem invatati. Poate ca pe parcurs ne vom experimenta si vom stii si noi sa facem acest lucru.
Acum nu vreau sa va spun prin acest mesaj sa va inchideti cererile,ci doar sa nu mai cereti atat de mult.
Vreau sa va dati cu parerea,mai ales Nestea,skinner si kennt.
VREAU SA LASATI TOPICUL DESCHIS PANA CAND MESAJUL ESTE TRANSMIS TUTUROR UTILIZATORILOR.
Informatie semnaturi 3D cu vipi,zombie,furien.
#1| N-am cerut la nimeni niciodata, Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea. Am dat totul fara nici o plata, Nevoind nimic sa mi se dea. @Virgil Carianopol | Vezi-ti de treaba si retine: "E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni". @Kazi Ploae |

Sper ca mesajul a fost transmis.