[Propunere] Adaugarea permisiuni

Propunere: Propunere adaugare permisiuni.
Print-uri(daca este cazul): Nu este cazul.
De unde v-ati inspirat: Stateam si ma gandeam.
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: Nu se va mai crea atata confuzie.
Descrierea propunerii: Am sa propun ca la categoria unui anumit servar sa posteze doar cei cu grad admin server, excepti facand urmatoarele forumuri: cerere admin,obligati,cerere ban,reclamati, cerere un ban. Asta va ajuta pentru ca de multe ori aud: Nu ai admin pe server deci nai ce posta ..... si alti zic ca au voie sa posteze.

Re: [Propunere] Adaugarea permisiuni

Descrierea propunerii: Am sa propun ca la categoria unui anumit servar sa posteze doar cei cu grad admin server, excepti facand urmatoarele forumuri: cerere admin,obligati,cerere ban,reclamati, cerere un ban. Asta va ajuta pentru ca de multe ori aud: Nu ai admin pe server deci nai ce posta ..... si alti zic ca au voie sa posteze.
Din ceea ce spui aici nu prea inteleg nimic :|
Deci la categorie sa posteze doar cei cu grad admin srv .. iar in cazul exceptiilor sa posteze toti? cam asa suna ceea ce ai spus tu :|
La cereri admin : doar admini restu 1 avertisment dupa care warn
reclamatii : reclamantul + admini .. in caz extrem un martor sa intervina cu dovezi restu avertisment dupa care warn
cerere unban : doar cel ce doreste unban + admini restu avertisment dupa care warn!
obligatii este pt toti!
cerere schimbare nume : admini + sloturile
Cam asa este!
Aici nu este confuzie din partea utilizatorilor ci goana dupa posturi si ati factori pe care nu-i enunt!
Acestea fiind spuse .. eu tot nu inteleg ce permisiuni cui si unde :| dupa cum am sp si mai sus la exceptii bagi forumurile unde se intampla acest lucru !
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]

Eu ma refeream ca la celelalte inafara de cerere admin, obligati, cerere ban, cerere un ban, reclamati sa nu fie persiuni pentru ca un plaieri obijnuit nu o sa poata sa faca cererea ban, admin ,unban, reclamatie cuiva. Dar la celalatle nu trebuie sa intervina nici un membru ..

Mai pe scurt o propunere asemanatoare a fost facuta de cristi care ar fi ajutat la impiedicarea acestor lucruri propunerea in care moderatori mg co-adm administratori sa aprope/respinga mesajele postate pe forum! Fiind prea multa bataie de cap nu sa pus in aplicare !
Iar pt adaugat accese de moderator adminilor nu cred ca ar fi necesar .. atunci ar trebui sa dispara gradul admin sv si sa fie moderator Sv .. Iar pt cazurile pe care le-ai spus tu sunt Mg co-adm administratori care intervin si dau warn t/c..
Deci in concluzie CONTRA
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]
Încuiat

Înapoi la “Propuneri forum”