Numele de pe forum:Antioh
Numele real:Mihai
Varsta:15
Email:always_banned01@yahoo.com
Vechime:Din 6 Aug
Posturi:1000+
Gradul Actual:Admin Sv ; Manager Resurse
Vechimea Gradului Actual:Manager Resurse din 15 Octombrie..
Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?:Mult timp.
De ce vrei acest grad?:Sa ajut comunitatea cu ce pot.
Re: [Cerere Moderator Global]Antioh
Meriti anti.. Te vad foarte des pe forum si cred ca o sa te descurci

Re: [Cerere Moderator Global]Antioh
#8La fel ca si ceilalti (nu ma refer doar la cei din staff), ai scapari, iar uneori destul de mari. Nu uita ca dupa ce am stat si am verificat discutia care a dat startul unor reclamatii si certuri mari intre membri comunitatii, si tu ai fi meritat un ban. Atunci, ba incercai sa potolesti discutiile, ba le aprindeai.
Cu toate astea, fata de celelalte cereri, ai o activitate foarte buna pentru gradul de Manager Resurse.
Iar incepand de aceasta saptamana, toate gradele de la Manager Resurse in sus vor avea obligatia de a fi activi si la Tutoriale, Resurse, Suport indeplinind in acelasi timp indatoriile unui manager.
Asta deoarece nu-mi place ce se intampla acum. Dupa ce va vedeti cu un grad mai mare de Manager Resurse, cum activitatea scade brusc si nu mi se pare corect ca un Manager sau un moderator sa aibe activitatea mult mai mare decat un Co-Administrator sau Administrator. Spun asta deoarece, fara suparare, unii doar intrati cu unul din gradele mari pe forum, raspundeti la cateva cereri ce tin de gradul respectiv, mai discutati intre voi si iesiti.
Asta provine si de la faptul ca unii aveti admin pe un server si ca va impartiti timpul pe care-l aveti, in doua.
Incercati sa va stabiliti un caz pe care mergeti mai departe. Pe forum sau pe server. Multi incearca sa fuga dupa 2 iepuri si in final nu prin nici unul. Iar aici am intrat si eu de foarte multe ori, si inca intru din pacate.
Cerere acceptata.
Cu toate astea, fata de celelalte cereri, ai o activitate foarte buna pentru gradul de Manager Resurse.
Iar incepand de aceasta saptamana, toate gradele de la Manager Resurse in sus vor avea obligatia de a fi activi si la Tutoriale, Resurse, Suport indeplinind in acelasi timp indatoriile unui manager.
Asta deoarece nu-mi place ce se intampla acum. Dupa ce va vedeti cu un grad mai mare de Manager Resurse, cum activitatea scade brusc si nu mi se pare corect ca un Manager sau un moderator sa aibe activitatea mult mai mare decat un Co-Administrator sau Administrator. Spun asta deoarece, fara suparare, unii doar intrati cu unul din gradele mari pe forum, raspundeti la cateva cereri ce tin de gradul respectiv, mai discutati intre voi si iesiti.
Asta provine si de la faptul ca unii aveti admin pe un server si ca va impartiti timpul pe care-l aveti, in doua.
Incercati sa va stabiliti un caz pe care mergeti mai departe. Pe forum sau pe server. Multi incearca sa fuga dupa 2 iepuri si in final nu prin nici unul. Iar aici am intrat si eu de foarte multe ori, si inca intru din pacate.
Cerere acceptata.
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs
Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs
Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!