[Reclamatie] Exte!zi

Numele tau de pe forum:Xenon
Numele celui reclamat de pe forum:Extez!i
Data si ora:1 decembrie ora 20 cred.
Motivul reclamatie:Inchide cererile la sectiunea cs degeaba,daca oamenii vor sa se retraga lasa-i in pace :-j sa stea cristy sa redeschida topicurile degeaba ? (Are detinator,face parte din staff) Mi se pare putin stupid,mi-a zis cristy sa ii dau pm cu topicurile ca nu are timp sa se uite si acuma trebuie sa stea sa le redeschida ca asa vrea el..Plus le-a inchis ca asa a vrut el de parca ar fi fost o cerere de admin :-j .4 cereri inchide dupa moftul lui
Dovada: http://www.europacs.ro/forum/viewforum.php?f=74
edit:Cer sa ii se scoata si detinatorul,el joaca pe prietenii era unu acolo Dark la cereri up si i-a dat super moderator cand aveai abea 20 minute pe zi..doamne cristy ai grija in cine ai incredere ca te trezesti dupa cu toti owneri. :-j
edit2:Yep,timeshift v-as ruga sa il lasati pe cristy sa raspunda pentru ca este de datoria lui sa decida daca ii ramane detinator sau nu.
Ultima oară modificat Dum Dec 01, 2013 11:25 pm de către Scorpion905, modificat de 2 ori în total.
Imagine
Imagine

Re: [Reclamatie] Exte!zi

Si care e problema ta? Poate sa inchida 200 daca vrea. Du-te la sv tau si fa bors acolo si la balacareala. Ca nu ii cade mana lu cristi daca redeschide 4 topicuri. Numai figuri pe voi mucosilor.
Nu renunta niciodata la ceva la care nu trece zi fara sa te gandesti. By Angelo Feritto
Imagine

Ideea e asa.
El inca are detinator,deci are tot dreptul,daca cuiva nu-i convine,aceia ar trebui sa fie cei carora le-a inchis topicul,dar nu vad sa ii fi facut nici o reclamatie,ca drept urmare nu ii deranjeaza ca a inchis.
CONTRA.
De acord cu biber. :CONTRA:
Imagine

xenon tu sa taci impreuna cu danny sunteti doi smecheri ca sa va spun nu stiu ce zice enzo eu nu am nici un handicap chiar am probleme cu tastatura ca voi nu ma credeti ii treaba voastra dar nu imi permit sa va bateti joc de mn o sa iti arat eu de te mai prind servarul cs.europacs.ro ce inseamna pupincurist si danny ai incurcato cu mn te crezi cam bun de cand ai mg dar o sa ti-l scot io ala din cap stai linistit iar in legatura cu topicurile sunt inchise corespunzator de v!rus toate aceste retragi sunt din cauza voastra ca vati batut joc de mn si pe crysty il doare undeva degeaba iam spus nu cred ca crysty ar vrea sa ramana fara 7 admini buni iar Reus tu ceai patit tea tampit danny si xenon si pe tn din cauza ta xenon eu ,enzo si dark am luat -2 grade ce nai inteles omule ca cel care tia zis pupincurist nu am fost eu a fost pt ultima oara cand vati batut joc de mn o sa vedeti cn is eu cu adevarat va promit sa nu te mai prind pe srv nostru xenon ca o primesti ai sa vezi Iar daca am un handicap e ala ca nus un copil normal ca si voi si prin asta ma refer ca cand eram mic am fost operat la ochi si trebuie sa port ochelari desi numi place atat am avut de spus o zi buna a si sa nu uit pupincurist inseamna sluga deci ti se potriveste numele pus de ala :)) =))

ext3z! nu ai voie sa postezi PRO/CONTRA :)) e o reclamatie facuta contra ta :|

:CONTRA: reclamatiei; are voie sa inchida topicurile inca e detinator pe acel server; daca un admin nu mai vrea adminul pur si simplu nu mai intra si o sa i se scoata adminul pentru inactivitate
Imagine
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”