[Tutorial Photoshop]Tutorial creare bară audio

#1
Nume Tutorial:Tutorial creare bară audio
Descriere:În acest tutorial am să vă arat cât de ușor este să creați o bara audio. Vom lucra decât vectorial, ceea ce îi un lucru bun, sper să vă ajute tutorialul și hai să începem !


Imaginea finală
Imagine
Autor:BGeo
Download:-
Sursa (Link-ul oficial):Startut.ro
Propria parere:Folositor ;)
Tutorialul:
Click



[Tutorial PhotoShop]Tutorial Semnătură – Single Man
Nume Tutorial:Tutorial Semnătură – Single Man
Descriere:În acest tutorial am să îți arat cum să creezi o semnătură de începători cu un simplu stoc și câteva tehnici simple din Photoshop. Să începem !

Imaginea finală
Imagine
Autor:Titus
Download:-
Sursa (Link-ul oficial):Startut.ro
Propria parere:Folositor...din cate imi amintesc cand eram pe la inceput l-am incercat si eu ;)
Tutorialul:
Pasul 1

Deschide un nou document cu dimensiunea de 375 x 175 pixeli, background transparent.

Pasul 2

Adăugăm stoc-ul (îl găsești la resurse). Dacă nu deți un Cont Premium, poți să folosești orice stoc.
Imagine
Pasul 3

New Layer ->Image -> Apply Image. Mergem sus la Filter ->Sharpen ->Sharpen. Blend Mode setat pe Normal cu opacitatea la 58%.
Imagine
Pasul 4

Adăugăm un prim Gradient Map cu culorile #e4ccbf și #7c6d7e, Blend Mode setat pe Soft Light, opacitatea la 54%.
Imagine
Pasul 5

Un nou Gradient Map cu culorile mov – portocaliu (îl ai ca și default), Blend Mode setat pe Soft Light, opacitatea la 47%.
Imagine
Pasul 6

Din nou Gradient Map cu culorile Negru – Alb (îl ai ca și default), Blend Mode setat pe Luminosity, opacitatea la 25%.
Imagine
Pasul 7

Adăugăm un Photo Filter portocaliu cu opacitatea la 25%.
Imagine
Pasul 8

Adăugăm un Brightness/Contrast cu setările: Brightness la +13 și Contrast la -4.
Imagine
Pasul 9

Adaugă un layer nou. Acum vom adăuga o sursă de lumină cu un brush alb și moale, dăm un pic în dreapta capului de câteva ori, după aceea schimbă Blend Mode pe Normal cu opacitatea la 70%.
Imagine
Pasul 10

Crează un New Layer, Image -> Apply Image. Acum du-te la Filter -> Pixelate -> Mosaic cu setările Cell Size la 59. Du-te sus la Filter -> Sharpen -> Sharpen și aplică-l de 4-5 ori, schimbă Blend Mode pe Soft Light cu opacitatea la 72%.
Imagine
Imagine
Pasul 11

Adaugăm un text de 22 pt și un border alb de 1 px Inside.
Imagine
Imagine
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Tutoriale 2D & 3D”

Cine este conectat

Utilizatori răsfoind acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori