Propunere!

Propunere:Antidot.
Print-uri(daca este cazul):-
De unde v-ati inspirat:De la mine
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: da
Descrierea propunerii: Cand m-ai ramane un supravietitor si antidot-ul nu a fost folosit sa nu aiba voie sa-l foloseasca ,adica multi au comentat cheastia asta, isi ia viata-60 ammo+jet40ammo+gloante inf...15 ammo si deodata te infecteaza si pierzi o gramada de ammo, Sustin ca sa fie adaugata aceasta regula si daca folosesc antidot sa primeasca slay... \m/ \m/

Re: Propunere!

:CONTRA:
Nu are sens.
Daca prapadeste atatia ammo inseamna ca mai are si de o armura sa se asigure.
SI daca se adauga ii dau slay dupa ma trezesc cu reclamatie ca am dat slay aiurea.
Si antidotul nu prea ramane la final.
Cu stima si respect >K!ll3r0fD4rk3n^
Imagine

Ce sa ganditi ma voi copii... X( X(
EDIT: fratele meu >K!ll3r0fD4rk3n^ mai mult de 9 ani nut'i dau, cum adica sa primesti reclamatie (daca) asta va fi o regula , ma rog ,daca CrYyStI intelege ce zic ar vi bine sa aplice aceasta regula, multi se enrveaza can pierd cate 200 ammo,si >K!ll3r0fD4rk3n^ ti'am m-ai zis lasa crezutu.. ca dormi din picioare.. ^:)^ X(

Ce lagatura are vip'ul in ce vorbesc eu aici'?
Esti cu totul pe dinafara de ceea ce vb eu.. =)) :-j
Nu gandesti frate deloc, :-j , pai avem toti vip ?
Sunt decat 3 vip ... :-w
Demon esti tare de cap fratica ,pai tot servarul au vip??au decat 3 si aia intra o data pe saptamana, nu gandesti maa ca ma enervezi X(
Ultima oară modificat Mar Noi 12, 2013 4:06 pm de către Dor!NNN, modificat de 2 ori în total.

Tu ai spus pierzi 200 de ammo pt un player 200 de ammo e mult dar pt un vip 200 de ammo ii faci intr-o runda
Sa nu ma minti niciodata!
Nu vorbi despre mine pe la spate ca tot am sa aflu!
Intra pe http://www.EuropaCs.Ro si distreaza-te!
Imagine
Imagine

:CONTRA: Ce propui tu este aiurea adica nu poti sa ii interzici la un player sa ia antidot asta e absurd
Imagine
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Propuneri & Sugestii”