Propunere: Scoatere arme admin.
Print-uri: Nu e cazul.
De unde v-ati inspirat: de ala mine.
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: Da, in felul asta unii playerii nu or sa mai cumpere vip, ci vor face ore pentru admin sa joace cu armele respective.
Descrierea propunerii: Sa se scoata armele de la admin. Eu inteleg, adminstrezi serverul si vrei o recompensa, dar nu sa fie 3-4 cutite si 3-4 arme la antifurien, ca nu e ok. Macar daca sa nu fie scoase toate, macar sa ramana 1 cutit si 1 arma la admin, atat.
Chiar daca ma gandeam sa fac ore pentru admin si sa joc cu armele astea, mi se pare o prostie ca adminul sa aiba un asa avantaj.
P.S: Adminilor, probabil unii dintre voi acum o sa sariti in sus cand o sa vedeti propunerea asta mai mult ca sigur... Probabil unii dintre voi d-aia ati facut cererea.
Re: [Propunere] Scoatere arme admin.
#2Nu'si are rostul propunerea asta.Mai gandeste si tu inainte sa scrii ceva.Cum sa scoata vipul? Si maffw cu ce se mai alege la cat investeste in server? Cu nasturi? Nu sunt de acord cu nimic din ce ai spus tu.E bine asa cum e.Nimic in plus si nimic in minus.
Imi dau seama ca unii habar n-au sa citeasca si ca degeaba sunt MG.
Cum ******* mamii ******** sa zic sa scoata vipu? SCRIE SI IN TITLU COPILE CA AM ZIS SA SCOATA ARMELE DE LA ADMIN
ITI SCRIU AICI SA VEZI SI TU, DE AIA N-AM DAT EDIT.
Edit: Refix, cum sa nu dea nimic?
si chiar daca nu dadeau nimic, dizainul e diferit, e gold... O alta frumusete decat a jucatorilor normal + cutitele de la furien cum le explici? Sunt diferite... Ganditi ba si voi oamenilor... Nu stiu.. 2 MG au raspuns si aiurea, vai de noi.
Ba oamenilor, nu mai lasati replyuri aici! Ma doare capu deja! Ce conteaza ba ca are damage 2x? Conteaza ca are alt dizain, diferit de al playerilor. + cutitele cum le explicati? Un admin n-are de ce sa beneficieze de atatea cutite in plus.. Macar 1 arma si 1 cutit sa ramana. Pentru ca macar administreaza serveru si sa fie si ei premiati pentru asta, dar nu cu sute de arme si cutite.
Ultima oară modificat Mar Mai 02, 2017 3:37 pm de către .Bad Boy., modificat de 3 ori în total.

**Fost Manager Resurse**
**Fost Designer 3D**
#3Armele de la admin nu dau nimic
Armele de la VIP dau bonusuri.

Armele de la VIP dau bonusuri.

Moderator Global. Europacs
1.Y!M: hd.funnyboy@yahoo.com
2.Skype : ronelo82
3.PM pe forum : NoXy
1.Y!M: hd.funnyboy@yahoo.com
2.Skype : ronelo82
3.PM pe forum : NoXy

#4#CONTRA
Vorbim de un sever ultimate, o arma admin are în plus fata de o arma pe care o au și playerii 1x dmg și culoarea, atât.
Vorbim de un sever ultimate, o arma admin are în plus fata de o arma pe care o au și playerii 1x dmg și culoarea, atât.
#5Armele de la admin au bonus x2 parca, cele de la vip au x3 sau x4.

#6Maffw mi'a dat permisiunea de a raspunde la cereri/propuneri cat timp e cu bacul.
Mi'a spus ca nu e de acord cu scoaterea armelor de admin.
Propunere respinsa.
Mi'a spus ca nu e de acord cu scoaterea armelor de admin.
Propunere respinsa.