[Acceptat][Provocare]iobaGGus #1 de kankuro. Numele celui/celor provocat(i):iobaGGus Tipul Provocarii:Avatar Continutul:User vs User Tema lucrarii:Baieti Dimensiuni:160x250 Render: Tipul lucrarii:2D Timpul competitiei:24h
Re: [Provocare]iobaGGus #4 de .Bad Boy. V2 deoarece v1 are prea multa lumina. Cu toate ca are borderul ala urat... Imi place mai mult v2. **Fost Manager Resurse** **Fost Designer 3D**
Re: [Provocare]iobaGGus #5 de CaTaL1N. Ambele sunt reusite dar V2 parca imi place mai mult.E mai clara si textul e mai potrivit decat la prima. Deci V2.
Re: [Provocare]iobaGGus #6 de #Stix. V1 deoarece arata mai bine blurul Fost Designer D2 Comunity EuropaCs.
Re: [Provocare]iobaGGus #7 de BoTzY V1 Imi place ca e mai luminoasa. "Datoria mea a platit-o EL, Sangele ce-a curs este-al lui IISUS De blestem,pacat nu mai sunt legat Fiul a platit,sunt eliberat"
Re: [Provocare]iobaGGus #8 de R^dFuCk3r v2 este mai frumoasa,textul se asorteaza mai bine iar efectele care o fac sa nu fie asa de luminata ii da un fel de feeling classic. Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul ! Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !