[Reclamatie] yeep

Numele tau de pe forum: Jack Maleficul
Numele celui reclamat de pe forum: yeeep
Data si ora: acuma
Motivul reclamatie: Ma face tigan degeaba akm chiar ma jihneste daca el nu stie ce e ala un tigan
Dovada:
Imagine
Respect maxim EuropaCs , Crysty
Imagine

Imagine

Re: [Reclamatie] yeep

Yep nu stiu ce sa zic .. modifica-ti dictionarul .. nu mai sunt tigani .. ci Rromi cu cetatenie Rromana si cu drepturi!
CONTRA mi se pare penibila reclamatia!
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]

In primul rand, nu te-am facut tigan si am facut tigan comportamentul tau ca tot imi scriai numele pe chat si imi spuneai ca nu se poate vorbi cu mine numai din ciuda pe care o ai pentru ca ti-am respins cererea. De asta ai prins doar ce am zis eu, mai jos nu puteai da print nu ? ;)) Oricum ceilalti au vazut ce ai facut.

Dupa cum vorbesti si scrii nu e departe de adevar , ce sa zic ...
Clar CONTRA
Ce am zis ma : Yeep strig la tn de 5 minute
Yeep: mai striga
EU : Yeeeep :))

Ce am facut ma nimic te strigam pe xat

Nu m-am suparat ca ai respins cererea dar trebuia sa raspuna maxim 3 moderatori nu 1 si sa inchizi
Ultima oară modificat Vin Noi 01, 2013 9:23 pm de către Mober. Pisoiul Tau, modificat 1 dată în total.
Respect maxim EuropaCs , Crysty
Imagine

Imagine

Pentru cunostintele tale :ȚIGAN, -Ă, țigani, -e, s. m., adj. I. S. m. 1. Persoană ce face parte dintr-o populație originară din India și răspândită în mai toate țările Europei, trăind în unele părți încă în stare seminomadă. ◊ Expr. A arunca moartea în țigani = a arunca vina pe altul. A se muta ca țiganul cu cortul = a se muta foarte des; a fi nestatornic. A se îneca ca țiganul la mal = a nu reuși, a eșua într-o acțiune tocmai când era pe punctul de a o duce la bun sfârșit. Tot țiganul își laudă ciocanul, se spune despre cei care se laudă cu ceea ce le aparține. E învățat ca țiganul cu ciocanul (sau cu scânteia), se spune despre cei deprinși cu nevoile. 2. Epitet dat unei persoane brunete. 3. Epitet dat unei persoane cu apucături rele. II. Adj. (Rar) Țigănesc. – Din sl. ciganinŭ. Cf. rus. țâgan.
:CONTRA: Reclamatiei. Te-ai ofticat ca te-a respins ca manager resurse dintr-un motiv bine intemeiat: Inactivitate +colectie de warn-uri in trecut +comportament neadegvat pentru un membru al STAFF-ului EUROPACS!
Imagine

El ti`a facut comportamentul de tigan , nu a spus ca esti un tigan .. Oricum nu mi se pare corect ori ca il faci pe el tigan ori comportamentul .. e tot o jignire
:CONTRA: oricum
Designer EuropaCs Community
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”