Descarca de aici imaginile de fundal de pe Samsung Galaxy S8

Cred ca au aparut aplicatii si in magazinul oficial de aplicatii Android, Google Play, insa din experienta spun ca acest gen de aplicatii vin de regula cu o gramada de reclame si nu are rost sa fie instalate. Descarcandu-le direct, o puteti seta pe cea care va place fara sa va incarcati memoria interna degeaba.

Sunt 18 imagini in total la rezolutie inalta, adica 6 (in variante) din cele 3 categorii noi de imagini de tip “wallpaper” oferite oficial pe Samsung Galaxy S8. Instalarea este simpla si cred ca toata lumea stie cum sa procedeze, am sa fac totusi o descriere sumara.

Imagine

Varianta 1 – descarcati intai pe PC imaginile de fundal de pe Samsung Galaxy S8, dezarhivati arhiva, conectati telefonul la PC si apoi transferati pe telefon si setati imaginea care va place.

Varianta 2 – descarcati arhiva direct pe telefon, o dezarhivati folosind un program compatibil si apoi setati imaginea care va place. In functie de sistemul de operare si de varianta de UI, este posibil sa aveti la dispozitie mai multe metode:
Imagine
Cand ingeri pleaca demonul sunt eu insa sa spun ca tu esti ingerul imi e tare greu
Multi mi-au zis ca nu o sa reusesc.
Dar eu nu am renuntat si am tot incercat
Pana cand am auzit :
-L-ai vazut pe dracu” ala chiar a reusit.

Înapoi la “Android”