Ceva folositor de citit de pe blogul meu

Am publicat recent un articol pe blogul meu ,,discutamorice.blogspot.com" pe care vi-l arăt și vouă :) , sper să nu vă ia cu somn .

Articolul :

Maturitatea , o etapă a vieții (despre forumuri)

Am fost copii și încă suntem , puși mereu pe șotii și pe adrenalină . Fiecare dintre noi și-a ales încă de mic un drum , alții îl aleg mai târziu , alții se mai rătăcesc și se întorc din drum , viața ne-a dăruit această posibilitate : să trăim clipa .
Amintirile copilăriei sunt imprimate în sufletul oricui , ele sunt mult prea nobile și pure ca să fie scoase , unii încearcă să le uite și să le acopere cu nisip , dar vântul suflă și le revelează mai devreme sau mai târziu.
Copilăria , mult prea dulcea coplilărie este dorită de toți , dar uite că încet creștem , învățăm , suferim , nădăjduim , cădem și ne ridicăm pentru a fi pregătiți în societate . Mai întâi , când începem să ne maturizăm, ne luptăm cu noi înșine, în bine sau în rău , noi alegem .
Nu vorbim de societate , pentru că nu putem vorbi în sensul clar și exprimabil , dar uitându-ne în jur o vedem . Poate fi dură pentru majoritatea dar și binefăcătoare în unele cazuri.
Societatea contribuie într-o măsură la maturizarea noastră timpurie , suntem învățați cu ce este greu , cu muncile de la sate încă de mici , să ajutăm bunicii , să ne învățăm fără părinți , să învățăm că viața este un dar mult prea valoros ca să nu o prețuim cu toate aceste realități dure .
Mă deprind încet din textul meu melancolic ca să scriu câteva rânduri și despre pierderea timpului în lumea virtuală , pe forumuri de gaming , poate cu încercarea de a găsi o satisfacție temporară .
Lumea virtuală și tot ce ține de jocuri și forumuri de discuții poate fi o pierdere de timp dacă nu ne dăm seama. Cursorul ne duce de cele mai multe ori unde nici nu ne gândim , dăm click doar să vedem ce mai e și încet suntem cuprinși de gândul că stăm degeaba. Forumurile de gaming sunt foarte atractive , majoritatea au un design frumos , jocurile ne conduc la ele și se completează reciproc spre a ne da o imagine a unei lumi virtuale (comunități) cât mai atractive. Mulți pierd timpul făcând design pentru un forum , sau încercând să iese în evidență față de alți membrii și încet încet vine dependența de a sta pe forum . Vorbesc pentru că personal am gustat din această experiență molipsitoare , încercând să fac în stânga și în dreapta , să ies în evidență cu ce mi-a dat Dumnezeu doar pentru ca să am un rang anume și să mă respecte cineva . Un respect virtual , care nu este demn de luat în seamă , dar care te molipsește. Maturizarea noastră constă în delăsarea de aceste activități virtuale care ne mănâncă resursele morale și buna dispoziție.
Nu mai am de adăugat , am spus ce a fost și ce este de spus , fiecare dintr noi știe și va ști din ce am spus acum că experiența personală a unuia dintre noi , transpusă grafic pe o pagină, din suflet și cu ajutorul bunului Dumnezeu uneori ajută și pe ceilalți.
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

Re: Ceva folositor de citit de pe blogul meu

Imi place cum gandesti.Am si eu o intrebare:

Ai citit vreodata George Bacovia? Te indrum la poezia ''Bucati de noapte''.
De altfel iti recomand ''Exactitatea umbrei'' si ''Athanor'' de Gellu Naum.

Iti va imbunatati viziunea despre lume.Daca ai dorinta de a citi, dupa ce o faci trimite-mi un PM si spunemi parerea ta.
Imagine
Imagine

Re: Ceva folositor de citit de pe blogul meu

Am citit decat Plumb , poate o sa le citesc :) , multumesc frumos.

Cod: Selectaţi tot

Topic inactiv de pe 28 :D
:T/C:
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D
Încuiat

Înapoi la “Discutii”