Numele Fondatorului:PIKOK
Varsta Fondatorului:18
IP-ul Serverului: 195.178.102.152:27016
DNS: Pub.EuropaCs.Ro
Joc: CS
ID Contact:facebookpaun@yahoo.com
Average:0
Mod :CLASIC
Sloturi: 32
Locatie Host:ROMANIA
Firma la care este hostat:TrueHost
Re: [Cerere DNS] Pub.EuropaCs.Ro
#2Eu zic ca merita o sansa.Chiar daca n-are average.
Cine stie,poate e baiat care se tine de treaba si-o sa iasa ceva frumos.
#Pro.
Cine stie,poate e baiat care se tine de treaba si-o sa iasa ceva frumos.
#Pro.
Din cate imi aduc aminte (poate ma insel poate nu, nu imi schimb parerea) altii au fost respinsi din cauza averageului, el nu este cu nimic mai special, si totusi 0 ? Am auzit pe multi "Lasa ca creste el" si le-a crescut doar par pe picioare.Privesc prostia omeneasca din umbra ca Ryuk!

Avem nevoie de servere in acest moment,sper sa te tii de el si sa nu migrezi dintr-un loc in altul.

2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!
#9Cerere acceptata.
Categoria e gata in 30 minute. DNS va fi activ ceva mai tarziu din cauza persoanei care il adauga si din cauza hostului. In maxim 12 ore e activ si acesta.
Edit: DNS activ.
Categoria e gata in 30 minute. DNS va fi activ ceva mai tarziu din cauza persoanei care il adauga si din cauza hostului. In maxim 12 ore e activ si acesta.
Edit: DNS activ.
| N-am cerut la nimeni niciodata, Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea. Am dat totul fara nici o plata, Nevoind nimic sa mi se dea. @Virgil Carianopol | Vezi-ti de treaba si retine: "E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni". @Kazi Ploae |