Portofoliu - #crowley

Numele tau: Paul
Numele de pe forum:#crowley
Imagine
x
Imagine
x
Imagine
x
Imagine
x
Imagine
x
Imagine
x
Imagine
x
Imagine
x
Imagine
x
Imagine
x
Imagine
x
Imagine
x
Imagine
x
Imagine
x
Imagine
x
Imagine
x
Imagine
x
Imagine
x
Imagine
x
Imagine
x
Imagine
x
Imagine
x
Imagine
x
Imagine
x
Imagine
x
Imagine
x
Imagine

Semnaturi:
Imagine
Imagine

WallPaper-e: -
Altele: -
Ultima oară modificat Dum Ian 01, 2017 11:17 pm de către #crowley, modificat de 2 ori în total.

Re: Portofoliu - #crowley

Imagine
Imagine
Pe text nu prea le ai. Iar la efecte, sincer nu prea seamana. Primul cel putin nu seamana deloc la efecte cu ce ai pus tu in portofoliu.

Si inca o chestie, ai facut cu Sam,Dean,Castiel si cu Crowley nu :)) , si ii porti numele :( Fa si cu el.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae

Imi place mult semnatura.
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

Imagine
Imagine
Pe text nu prea le ai. Iar la efecte, sincer nu prea seamana. Primul cel putin nu seamana deloc la efecte cu ce ai pus tu in portofoliu.

Si inca o chestie, ai facut cu Sam,Dean,Castiel si cu Crowley nu :)) , si ii porti numele :( Fa si cu el.
Maffw, eu te stiu pe tine, stiu ca nu te-ai apucat de mult de PS ( daca esti cel de pe o alta comunitate or un fake :)) ).
Eu am vreo 7-8 blururi ( cu action, bineinteles ) iti dai seama ca nu folosesc mereu 1 blur. Pe text sunt cam praf, ce pot spune :)). Am sa fac si cu crowley.

La blur stai bine, dar la render ai de lucrat.

Backgroundul este facut aiurea, renderul este integrat 0% iti lipsesc umbrele, sursa de lumina si sursa de intuneric, adancimea etc..
Poftim un tutorial care te invata cum sa integrezi cu texturi, este usor de urmat : https://www.youtube.com/watch?v=yXamGRjjgt0
Dar ma gandesc ca este prima ta semnatura pe render, si eu eram la fel de praf, sau poate chiar mai rau. Deci nu e graba, este timp sa inveti daca vrei.
Privesc prostia omeneasca din umbra ca Ryuk!
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Creatii 2D & 3D”