[Sugestie[ bump the topic

Propunere: bump the topic
Print-uri(daca este cazul):
De unde v-ati inspirat: de la alt forum
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: ajuta, dar e greu de implementat
Descrierea propunerii:
E un buton, ce va aparea langa reply, se numeste bump, cred ca e un mod si cred ca necesita o anume versiune. acel mod permite ca la topicurile in care se asteapta un raspuns anume, ex referitoare sunt cererile de avatare, sau alte topicuri, userul poate sa apese pur si simplu pe acel buton si sa i se puna topicul in atentia oamenilor, fara ca sa mai scrie up, haideti ba o data cu creatiile, designerii dorm?

Bineinteles, aceasta sugestie, este una mica, iar voi decideti. pur si simplu eu nu cred ca are un impact mare, dar daca userii vor invata sa o foloseasca si se va face un buton BUMP sau UP atunci incet incet se va schimba treaba.
Teoretic nu ajuta la nimic, decat sa nu se mai scrie up.
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D
Încuiat

Înapoi la “Propuneri forum”