[Propunere] Reclama

Propunere: Reclama
Print-uri(daca este cazul): Nu
De unde v-ati inspirat: Am mai vazut..
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: Da, ii va creste veniturile.
Descrierea propunerii: Propun sa se faca un loc mai jos pe forum unde sa facem reclama platita. Gen 1 euro/2 sapt. si va tinem reclama acolo. Putem face absolut la orice: canal de YouTube, pagina de Facebook, blog Tumblr, chiar si alte forumuri. Si nu va fie frica ca o sa pierdem membrii pentru ca asta nu se v-a intampla. 1 membru la 1000 merge pe un forum pentru ca i-a vazut minibanner-ul pe altul. Deci e nesemnificativ.
Imagine

Re: [Propunere] Reclama

:CONTRA:

Serios credeam ca poti mai mult. In primul rand tu ai plati o reclama unui forum care il vad un nr limitat de persoane, sau pe fb youtube twitter etc unde nr persoane urca considerabi :)). Inutila
Imagine

N-are rost sa facem momentan. Avem abia 70 activi, nu cred ca o sa se imbulzeasca lumea sa cumpere reclama. Daca vom mai creste, o sa incercam mai mult ca sigur.

N-are rost sa facem momentan. Avem abia 70 activi, nu cred ca o sa se imbulzeasca lumea sa cumpere reclama. Daca vom mai creste, o sa incercam mai mult ca sigur.
Nici pe viitor nu as vrea sa promovez alte comunitati. Eu ma chinui acum sa dezvolt una si altu' sa vina cu banu' si sa faca intr-o luna ce am facut eu intr-un an, de exemplu.
Ma mai gandesc, dar in principal
Propunere respinsa.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae
Încuiat

Înapoi la “Propuneri forum”