Propunere: Reclama
Print-uri(daca este cazul): Nu
De unde v-ati inspirat: Am mai vazut..
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: Da, ii va creste veniturile.
Descrierea propunerii: Propun sa se faca un loc mai jos pe forum unde sa facem reclama platita. Gen 1 euro/2 sapt. si va tinem reclama acolo. Putem face absolut la orice: canal de YouTube, pagina de Facebook, blog Tumblr, chiar si alte forumuri. Si nu va fie frica ca o sa pierdem membrii pentru ca asta nu se v-a intampla. 1 membru la 1000 merge pe un forum pentru ca i-a vazut minibanner-ul pe altul. Deci e nesemnificativ.
Re: [Propunere] Reclama
Serios credeam ca poti mai mult. In primul rand tu ai plati o reclama unui forum care il vad un nr limitat de persoane, sau pe fb youtube twitter etc unde nr persoane urca considerabi

N-are rost sa facem momentan. Avem abia 70 activi, nu cred ca o sa se imbulzeasca lumea sa cumpere reclama. Daca vom mai creste, o sa incercam mai mult ca sigur.
#4Nici pe viitor nu as vrea sa promovez alte comunitati. Eu ma chinui acum sa dezvolt una si altu' sa vina cu banu' si sa faca intr-o luna ce am facut eu intr-un an, de exemplu.
N-are rost sa facem momentan. Avem abia 70 activi, nu cred ca o sa se imbulzeasca lumea sa cumpere reclama. Daca vom mai creste, o sa incercam mai mult ca sigur.
Ma mai gandesc, dar in principal
Propunere respinsa.
| N-am cerut la nimeni niciodata, Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea. Am dat totul fara nici o plata, Nevoind nimic sa mi se dea. @Virgil Carianopol | Vezi-ti de treaba si retine: "E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni". @Kazi Ploae |