Vot obligatoriu

Credeți ca dacă România ar adopta votul obligatoriul, ar fi în beneficiul țării sau nu ? Mai pe scurt ce credeți despre obligativitatea prezentei la vot ?
Imagine
"Uh, sama lamaa duma lamaa you
assuming I'm a human
What I gotta do to get it through
to you I'm superhuman
Innovative and I'm made of rubber
So that anything you say is ricocheting off of me and it'll glue to you
I'm never stating, more than ever demonstrating
How to give a motherf---in' audience a feeling like it's levitating
Never fading, and I know the haters are forever waiting
For the day that they can say I fell off, they'd be celebrating
Cause I know the way to get 'em motivated
I make elevating music …" - Eminem

Re: Vot obligatoriu

Nu. Mi se pare o prostie votul pentru ca oricum majoritatea fura voturi si tot cine vor ei iese,deci n-are relevanta votul.
Daca ar fi niste oameni pe care sa-i votezi pentru ca stii ca vor face ceva,nu sa fure si sa insele,atunci ar iesi toti la vot.

Eu zic ca toti care ies la vot la momentul actual isi anuleaza votul, iar cei care nu voteaza, li se ia votul, deci mno ...
Ce mi-e ca te obliga sa iesi si sa votezi niste jegosi, ce mi-e ca fura votul si il voteaza pe acelasi ... ar fi ceva sa iasa si sa-l anuleze,dar iar o sa iasa dupa cum vrea majoritatea,adica tot cel mai prost.
Ultima oară modificat Vin Oct 21, 2016 9:08 pm de către DarkAngel2, modificat 1 dată în total.
Motiv: Pai bun, nu crezi ca daca toata tara ar vota, voturile nu ar mai fi furate? (gen o persoana voteaza pentru alte 3) , iar faptul ca sunt alesi cei mai prosti, poate fi rezolvata. Cum? Votul alb. Adica o casuta speciala unde scrie"Nu votez niciun candi
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae

Maffw este contrar la ce zici tu,daca se baga votul obligatoriu din contra nu o sa se mai poata fura voturile....si daca chiar nu ai cu cine sa votezi poti oricand anula votul si asa vei preveni furtul votului tara asta este satula de specimene care trag totul in jos.
Imagine

E democratie, nu se va putea aplica votul obligatoriu, plus ca nu e in interesul lor.
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D
Încuiat

Înapoi la “Discutii”