[Intrebare]Lapptop/PC

Numele de pe forum:Cristian Constantin
Email:-
Intrebare:Nu stiu ce sa-mi aleg un lapptop sau un pc.
-A vrea sa fie unul care ruleza CS:GO SI MC FARA PROBLEME,mai ales CS:GO.
-Mai in special sa vrea sa-mi lasati linkuri de la lapptop-uri,dar de de la pc(daca este ceva mai avantajos sau reducere)
-Imi spune numele recomandarilor de laptop/PC asa vrea sa-mi lase si un link de unde la-si putea cumpara produsul.
-Bugetul este de 2000 lei,poate cu o exceptia de la mama,poate 2500 lei...dar cel mai sigur 2000 lei,bine ca poate sa treaca un pic peste pret ca nu cred ca re cu msa fie fix...
MS DE AJUTOR!

Re: [Intrebare]Lapptop/PC

cu 2000 lei pe piese ti ai face un pc sa duca fara probleme cs go peste 120 fps.
pentru gaming pc ul e mai bun, dar daca sti ca esti un casual, adica un om ce se joaca din când in când, personal iti recomand laptop pentru ca poate mai ai nevoie când mai pleci undeva sa l iei. asta tu iti raspunzi, laptop sau pc.
daca ai nevoie de ajutor la pc te ajut, la laptop nu ma pricep, stiu decat ca asus sunt mai buni,

din pacate noile placi video nu suporta monitoare vechi, daca nu ai un monitor cu suport hdmi sau dvi iti trebuie altul nou. si costa peste 300 lei. poti folosi de asemenea si un adaptor, dar se va vedea mai neclar.
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

Alex,nu sunt chiar asa casual..plec odata pe in vacanta...nush ti-am, aidca nush ce as alege,un pc sau laptop, de asta am facut acest topic,prezinta-mi tu 2 variante cun pc facut cu piese si un laptop...
Astept si alte pareri..
FB-ul Meu: Cristian Constantin

ok iti fac un pc pe piese. atunci ramai la pc , e mult mai bun. dar daca nu ai monitor de care am zis iti trebuie altul ori iti trebuie adaptor. asa ai ceva?
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

Laptop:
http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/ ... k-3yr-cis/
http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/ ... ck-4-cell/

Daca preferi laptop, eu unul iti recomand DELL . Personal cred ca sunt mai bune cele de la DELL. Am avut si un asus k53u, exceptand componentele hardware, balamalele incepusera sa cedeze, carcasa in spatele balamalelor se sparsese , iar asta inchizandu-l cu ambele maini sau de la mijloc, nu dintr-un colt.
Plus de asta,nu o sa ai performanta unui pc pe un laptop.

PC:
http://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garag ... -2gb-ddr5/
Asta il am si eu,cu mici modificari la carcasa,hdd,sursa si ram , este ok si chiar ti-l recomand. Prind undeva la 150-200 FPS pe CS:GO cu setarile pe high, iar pe minecraft ajung lejer la 500-600 cu optifine si texture pack.
Dar cum a zis si AZeus, placile video noi cer si monitoare noi, placa aceea video nu are port VGA, are 2 DVI , 2 HDMI , iar monitoarele vechi majoritatea au VGA.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae

Multumesc Adi de raspuns.
Alex,eu am mi-am luat cel mai nou model de monitor..acm sincer sa fiunush ce are ca nu-am fost interesat....si acum sunt in vacanta...dar cred ca imi trb si un monitor.
Maffw(Adi) Tu ce monitor ai,lasa-mi raspuns.
Ce care ra
Ce care raspuns de acum la pc si lase un link monitor..pana in 300 cel mult.

LINK http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/2007855/
am incercat sa storc ce am putut, sa ti fac ceva nou ca sa nu mai fie nevoie sa upgradezi pe viitor piesele.
ai un intel i5 skylake de ultima generatie , foarte bun, ruleaza orice joc , bineinteles cu o configuratie buna. daca joci gta v mai mult de 60 % nu trece cu totul pe ultra.
o placa video ce suporta majoritatea jocurilor, cele noi pe cerinte mici, cele mai casual pe cerinte mari.
o sursa decenta de calitate.
rami mai buni ca cei ai lui adi.
cu 1% reducere iesi bine.

de asemenea pentru monitor ti as recomanda sa iei un adaptor pentru inceput, e ieftin si daca joci jocuri cum ar fi cs go nu se observa. pe viitor iti iei si tu unul mai de calitate. ori daca vrei unul, dar nu e de calitate, si are o rezolutie de 720p , http://www.pcgarage.ro/monitoare-led/ph ... 5ms-black/

ai monitor nou? acum am vazut. pai zi ce model e.

acum tu faci ce alegere vrei, un pc nou sau pc ul acela. eu personal iti recomand pc ul facut de mine, pentru ca are piese noi si e acelasi pret.

Eu pe asta il am: https://www.pcgarage.ro/monitoare-led/b ... gtg-black/

Dar nu e 300 lei cum vrei tu...

Un monitor de gaming pe pcgarage e de la 500 lei in sus,dar nu iti trebuie neaparat unul de gaming. Nici al meu nu e de gaming si merg jocurile foarte bine.
Depinde acum de ce dimensiune vrei sa fie, eu unul prefer mai mare ca sa pot sa ma "desfasor" ... sa pot vedea tot ce am nevoie fara sa schimb multe tab-uri.

Iti recomand ca dupa ce faci set-up-ul si il adaugi in cos pe pcgarage, sa le ceri parerea pentru un monitor pana in 300 lei, cum vrei tu, pentru acel set-up. Iti dau ei cel mai bun monitor.

Eu ti le recomand pe astea:
http://www.pcgarage.ro/monitoare-led/be ... -ms-black/
http://www.pcgarage.ro/monitoare-led/ph ... 5ms-black/
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae

Daca vrei sa te joci cs:g,mc sau GTA 5,iti recomand sa iti cumperi un pc,de ce?
pentru ca pc-ul iti da un gameplay mai bun ca leptopul,si aici ma refer la rezolutie,
intotdeauna vei avea un gameplay mai bun si mai frumos la o rezolutie mai mare,nu poti compara
pc-ul si leptop-ul cand vine vorba de jocuri,la acest capitol pc-ul ii da clasa,leptopul este mai mult pentru
muzica,facebook si altele,stai cu el in pat,nu te mai ridici din pat,te pui pe scaun si stai pe facebok.
Iar cum a zis AZeus,pe 2000 lei iti faci un pc pe piese mai bun ca unul cumparat din magazin.
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!
Încuiat

Înapoi la “Probleme si Intrebari”