Ce v-a schimbat cu adevarat viata?

Suntem persoane, in mod indirect suntem modelati ca o oala de lut, de catre societate, de catre familie, de catre ceea ce vedem , auzim citim.
Daca unii dintre voi nu stiti asta, este pentru ca nu va intrebati ce e cu voi.
Eu sincer mare parte a timpului meu mi am petrecut o intrebandu ma: ce caut eu aici? ce trebuie sa fac?
de aici am ajuns sa concluzionez persoanele care m au facut ceea ce sunt astazi.

.Daca considerati ca acest subiect trateaza totul intr o maniera prea personala, puteti adopta un ton obiectiv, eu nu o sa fac asta deoarece va consider niste oameni cu care pot discuta
Ceea ce m a schimbat pe mine cu adevarat, si e ciudat rau :)) pentru ca daca nu erau chestiile astea ajungeam rau de tot, sunt bunicii si parintele din sat.
Bunicii au fost ca parinti pentru mine, m au invatat sa iubesc , mi au oferit iubire, iar eu nu stiam de iubire inca de mic. (probleme pe care nu o sa le zic)
iar parintele din sat mi a aratat ca desi era preot, era om tot ca si noi, iubea copii, glumea cu noi. cel mai mult imi placea când ma duceam la biserica si parintele ne putea sa facem serbare de craciun cu roluri si ca el asculta aceleasi genuri de muzica ca mine, adica rap ascultam pe atunci.
El mi aratat ca orice meserie ai avea, trebniue sa fi om, asta este cel mai important :)

inca un lucru, nu persoana ce mi a schimbat viata sunt jocurile video. mi au oferit posibilitatea sa mi pun imaginatia la contributie si sa visez, sa fiu visator :)) ciudat. si astazi inca mai joc jocuri video
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

Re: Ce v-a schimbat cu adevarat viata?

puteti inchide.
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D
Încuiat

Înapoi la “Discutii”