Pc Build and tips

Ok, m am gandit ca multi aveti pc uri vechi si la un moment dat poate o sa treceti pe ceva nou. am facut acest topic deoarece am ceva cunostinte in componente pc uri, si daca nu am ma interesez pentru a va ajuta sa faceti un pc bun intr o suma de bani corect aferenta corespunzatoare.

In acest topic puteti sa :
- cereti ajutor in crearea unui noi pc pe piese , deoarece pc ul pe piese este mult mai ieftin decat unul cumparat standard de la o firma.
-sa cereti sfaturi daca aveti deja un pc
-sa intrebati de upgrade sau altele

Mentionez ca la laptopuri nu ma bag. iar cine se pricepe la pc uri este binevenit aici.

Deci, daca vreti sa faceti un sistem pc nou nout, de preferat la pc garage, dar se poate si pe bucati pe alte site uri, cum ar fi e mag sau altex, lasati un reply asa:
Buget
Ce monitor ai?
Pentru ce il vrei? ce vrei sa faci cu el?
Sti sa il asamblezi
?

iar daca vrei sa pui alte intrebari pui pur si simplu.

Gaming 4 life.
Rog de asemnea pe moderatorul gaby ca acest topic sa nu se inchida deoarece oricând poate cineva sa lase reply. depinde de nevoile fiecaruia.
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D
Încuiat

Înapoi la “Discutii”