[Rezolvat][Cerere] Faded

• TIP (banner/avatar/semnatura/logo etc)*: Logo
• Bakground sau Transparent *: Transparent
• Link imagine(este obligatoriu)*:
• Textul principal*: >F@DeD™
• Textul secundar: EuropaCs sau Moderator Global EuropaCs sau orice text secundare care contine europacs si sa mai bine :))
• Tema (in locul renderului/strock-ului): Aici sper sa-mi intelegeti viziunea. Vreau sa dea un aer de magic, sa-l faceti ca si cum ar fi o padure din Alice in tara minunilor sau Maleficent, daca puteti pune niste crengi de iedera d-aia cu tepi si sa-l faceti asa putin de tot mai intunecos sa dea un aer de misterios si magic.
• Efectul/efectele dorite: Am spus mai sus
• Culoare text: Sa se potriveasca cu ce am spus mai sus
• Dimensiuni: Nu stiu... 400x200 sau ce dimensiuni considerati potrivite
• Ultima ta cerere a fost pe(ziua-luna-anul): De mult
• Tip cerere(2D/3D)*: 2D
Imagine

Re: [Cerere] Faded

No bun, vad ca nu intelegeti :)) Nu am spus ca e batut in cuie sa fie asa. Nu va mananc daca mi-l faceti altcumva. Dar vreau sa para natural si sa dea un aspect de padure ca sa spun asa. Si daca puneti niste frunze in spate cu un efect de lumina sau ce stiu eu.. Tot ce vreau este sa aiba un aspect de padure si sa-l faceti mai intunecat putin.
Imagine

Re: [Cerere] Faded

Mersi. Nu e prea reusit dar asta este, ce-i drept am cerut si eu ceva "imposibil" :)) . Dar nu pot sa o port, nu-mi place pur si simplu. Daca e sa fiu bagat in black list asta este, dar nici nu am de unde sa aleg daca e pana acolo. Dar oricum iti multumesc, intentia conteaza, in special faptul ca ai incercat :) .
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Cereri 2D & 3D”