[Portofoliu] Shift.

Numele tau: Andrei
Numele de pe forum: Aang
Imagine
,
Imagine
,
Imagine
.
Semnaturi:
Imagine
WallPaper-e: Urmeaza.
Altele:

P.S: Astept critici,sugestii.
Ultima oară modificat Mie Iun 22, 2016 10:33 pm de către Shift., modificat de 3 ori în total.
Imagine

Re: [Portofoliu] Aang

Avatarul nu e asa reusit. Nu-mi place blur-ul si nici textul. Textul il puteai face mai frumos. Cat despre semnatura, n-am cuvinte. Imi place ca tu vezi viziunea celor care fac cererea. Am cerut ca textul sa dea un aer de fantastic, asta ai facut. Font-ul e bine ales, la fel si culoarea. Atat textul secundar cat si cel principal sunt foarte bine incadrate pe imagine. Daca ai urmarii tutoriale in acest weekend ca sa remediezi ceea ce am amintit si vor amintii cei ce am raspuns si vor raspunde, luni poti sa faci cerere de designer. Desigur, inca nu am vazut cum lucrezi pe render si cum iti iese un logo. Daca nu te deranjeaza ca iti cer asta(stiu ca nu am dreptul, nu am designer, dar o cer pentru binele tau) sa faci o semnatura pe render si/sau un logo, tema free. Repet, doar daca vrei. :)
Imagine

Foarte frumoase. Bravo! Dar mi se pare ca la a doua ai lasat prea mare opacity la Soft Light :-? , in rest e bine :) . Ti-am spus, incearca sa lucrezi si pe render si sa faci si-un logo, in cazul in care vrei designer, daca lucrezi asa, doar ca si-un hobby, atunci tine-o tot asa :)
Imagine

Avatarul ala cu AUDI este cam LQ, incearca sa lucrezi pe stock-uri mai HD putin, pana te inveti
Efectele sunt bunicele, bravo, mai exerseaza putin la efecte dupa te poti baga si pe text! :*
]
Imagine
Ăştia care-ascultă rap acasă n-ascultă "Guess who"

Vad ca ai inceput sa lucrezi mai bine, singurul lucru' ce nu imi place la creatiile tale este textul. KW #NOHATE.

EDIT: Incearca sa pui un layer cu sharpness pentru ca e putin prea blurat.
Imagine
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Creatii 2D & 3D”