[Reclamatie] Danny

Numele tau de pe forum:TzunamyID
Numele celui reclamat de pe forum:Danny
Data si ora:21 mai 2016 ora 19:20
Motivul reclamatie:Ca administrator are un limbaj inadecvat, face amenintari peste amenintari...si ma mai ia si la misto..
Dovada:am screen-shot uri in telefon, lo pot da doar pe fb sau skype..
Edit: Repet, pozele le am pe telefon si nu stiu cum le pun aici...le pot da pe fb sau skype..altfel nu pot...
Semnatura @ EuropaCs.Ro
Ultima oară modificat Sâm Mai 21, 2016 7:26 pm de către TzunamyID, modificat 1 dată în total.
Respecta si vei fi respectat!

Re: [Reclamatie] Danny

:CONTRA:
Dute maaa =)) Faci reclamatie dar nu dai dovezi? Aici nu merge chestia cu "ochi frumosi" sau "vorbe dulci". Ori aduci dovezi ori nu te baga in astfel de chestii. Deci :CONTRA: , dovezi inexistente

Edit:
Chiar nu-mi pasa unde ai tu pozele. Pana nu le publici aici sa le vedem toti sunt ca si inexistente.
Imagine

:CONTRA: Un om nu poate fi tot timpul serios si dur,mai trebuie sa se calmeze,toata lumea mai are scapai+ca nu ai adus nici dovezi+ca Danny este cunoscut de toti dupa felul cum este si cum se comporta,adica drept cand trebuie,bun la fel si etc.Reclamatie,fara rost.
Imagine
Imagine
Cum poti lua legatura cu mine?:

1.Numar de telefon:0758238288
2.Y!M:yeep_cs@yahoo.com
3.Email:nicaipetru33@gmail.com
4.Steam:jajak.
5.PM Pe Forum:jajak.
6.Pe Server:Zp.EuropaCs.Ro/89.40.233.141:27015
Relax.EuropaCs.Ro/89.40.104.8:27015

:PRO: Sunt total de acord.Danny merita remove,vb urat,injura si ameninta.Ce exemplu ne dai ma tu ? :troll: .
:CONTRA: Reclamatiei,nu dovezi , nu reclamatie.
In dovezile lui Danny,nu reiese ca te-a injurat sau amenintat.
Ultima oară modificat Sâm Mai 21, 2016 7:37 pm de către Rudolf., modificat 1 dată în total.
Mihay. Administrator Europacs Community.

Am eu dovezi,caci nu ma ascund si nu mi-e rusine de ceea ce am zis.
Cum am mai spus,nu las orice copil cazut din luna sa isi bata joc de mine ... Eu zic ca ai scapat destul de usor ... Ca te-ai luat in gura cu mine,si ai facut-o prost,macar daca avea sens.

http://m.imgur.com/HV6n9cL,hFraeS1,3mdY ... Go,oeEpMyo
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”