Voi mai ascultati manele? sincer

:))) ce ziceti? eu am ascultat pana in 2010
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

Re: Voi mai ascultati manele? sincer

Adevarul e ca si eu am ascultat,dar nu eram dependent.
Stiu ca si eu asa pe la 15 ani o inceput sa imi placa,dar incet incet s-o diminuat placerea.
Mai ascult gen cand mergem in excursie cu colegii,dar asa,oricum nu imi este la suflet acest gen muzical.
Ps: Am urmarit clipul si mi s-o parut destul de interesant.
Efectele negative ale pacatului asupra omului ,asta este ... Doamne fereste de asa ceva.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"

Da, eu am ascultat si inca ascult si in prezent anumite manele dar tot cele din 2008-2009 vor ramane cele mai reuşite...dar nu ascult numai manele ci orice gen de muzică dar nu si rockul..e singurul ce imi displace.
Ultima oară modificat Mar Mai 03, 2016 2:55 pm de către CaTaL1N., modificat de 2 ori în total.
Imagine
Imagine

danny aia e parodie. dar sunt oameni ce asculta numai manele, de aia ala isi bate joc intr un mod subtil de manelisti.
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

danny aia e parodie. dar sunt oameni ce asculta numai manele, de aia ala isi bate joc intr un mod subtil de manelisti.
Ma rog,nu mi-am dat seama,dar ideea e ca oricum ar fi,genu' ala de muzica nu-i chiar ok.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"

Nu, le dispretuiesc. Tot timpul cand ma duc cu colegii in excursie imi pun castile cu mine :)) . Acuma cand ma mai duc la club, le ascult ca vreau ca nu vreau, da nu dansez pe ele. Mie imi place muzica pop, electro si traditionala.
Imagine

Nu, nu imi plac.Sunt niste melodii de tot cac... Adica na unele sunt reusite dar nu prea mai gasesti manele reusite.
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine

eu mai ascult manele doar cu prieteni in rest nu imi place smaili cu buletinu si nici cedri2k
mai bine ascult pe marius tepeliga sau pe Vali G sau alti artisti gen Blaga De la Oradea
Ps am poza cu blaga :troll:
AwwW Co-Administrator EuropaCs Community
Admin Servar EuropaCs Community
1. Pe forum: PM
2. Y!M: instyleinstyle728@yahoo.ro
3. Ts3: Ts3.EuropaCs.Ro
Încuiat

Înapoi la “Discutii”