Cerere DNS

Numele Fondatorului:[DNS]*L1feF0rDye
Varsta Fondatorului:17.
IP-ul Serverului: 188.213.212.180
DNS: BOX.EuropaCs.ro
Joc: Cs 1.6
ID Contact: Ionut_macris99@yahoo.com
Average: nu stiu ce sunt alea sau cum sa le fac.... :(( ...dar sunt un client de-al vostru joc pe un sv din comunitate asta... e foarte faina comunitate...
Mod : Classic
Sloturi: 32
Locatie Host:Romania
Firma la care este hostat: cs force

Re: Cerere DNS

CONTRA Pentru inceput,avarage 3 e ok..dar tu ca fondator ai un limbaj indecent pe server si sa mai ai pretentii de la admini sa vorbeasca frumos e prea aiurea..am intrat si eu de curiozitate 2 minute pe server dar serverul e praf..mai bine nu il mai deschideai ca esti paralel.. https://s18.postimg.org/qwy2msrft/Untitled.png
Ultima oară modificat Mie Apr 13, 2016 7:38 pm de către CaTaL1N., modificat de 2 ori în total.
Imagine
Imagine

:PRO: bafta cu serverul ai average 3
EDIT: Express ai dreptate mereu injura .Acesta nu este un model de detinator.Deci :CONTRA:
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine

OFF: Ai grija cu post-huntul :-j Nu mai raspunde dupa aproape fiecare parere :| Ai butonul EDIT(MODIFICA), foloseste-l!

ON: :CONTRA: Nu cred ca o sa te descurci cu el :| Nu ai un limbaj adecvat, iar daca nu stii nici macar sa adminezi, o sa poti administra un server? Nu am fost eu mult timp admin pe zmC, dar am fost destul incat sa va cunosc pe fiecare.
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Cerere DNS”