[Reclamatie] qu3l

Numele tau de pe forum: Benoco
Numele celui reclamat de pe forum: qu3l
Data si ora: 10.11.2013 01:00
Motivul reclamatie: Warn (advertisment) dat degeaba ... am scris 6 randur dar nu acelasi text din cate stiu eu acela nu se numeste SPAM. Varog sa mi se scoata advertismentul Multumesc
Dovada: PM
ia dovada:
Imagine
asta se numeste spam?
Ultima oară modificat Sâm Oct 12, 2013 9:15 am de către *HeLLz*, modificat 1 dată în total.
Imagine

Re: [Reclamatie] qu3l

Ma, de unde naiba scoateti voi noile reguli? Cu nustiu cate randuri si alte lucruri ?
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!

Cod: Selectaţi tot

Edit: in plus si yeeeep a spus ca spam e sa repeti acelasi cuvant(fraza) si ala e spam,a zis ca daca faci 8 randuri cu fraze diferite el nu considera spam...Deci Crysty spune-ne tu exact ce e spam-ul,ca nu mai stie nimeni.
Si eu asa stiam cand repeti acelasi cuvant/fraza :(
Imagine

Eu asa stiam la 5+ randuri consecutive ai warn , daca nu e asa imi pare rau , el putea sa scrie tot intr-o propozitie sau 2 nu scri cate 2 litere si dai Enter
Designer EuropaCs Community
Imagine

Nu puteam intr-o propozitie toate deoarece nu le-am scris in acelasi timp
si nu e 5+ ca e 5fix :)
Edit: si in + trebuia sa imi zici ai grija ca faci "spam" si dupa aia warn :)
Edit2: Deci mi se scoate warn-ul?
Ultima oară modificat Sâm Oct 12, 2013 10:56 am de către *HeLLz*, modificat 1 dată în total.
Imagine

Bai deja nimeni nu mai stie care is regurile officiale sa zic asa.

Toti vin cu regulile lor si iese o gresala din asta. SPAM era clar doar atunci cand repeta aceelasi cuvant sau scria una dupa alta o gramada de propozitii. Nu cand scrie 3 randuri si dupa cateva ore inca 2 randuri.

:PRO:
Imagine
Imagine

Morrrrr =)) Si cristy e nedumerit in situatia asta!
Deci sa va explic mai pe inteles
Daca cineva comunica ceva sau doreste ceva cum e tipu din imagine nu e spam..
Dar daca vine cineva si da : numai emoticoane si scrie ca pe mess cate un cuv pe rand si umple chatul este spam adik :
Ce
mai
faceti
baieti!
o duceti
bine?
:))
Etc
<- acest lucru se poate considera spam
Daca mai vine cineva si da copi paste de n ori la acelasi mesaj se considera spam =))
din cate vad saracu na folosit nici-un emoticon =)) ci dorea ca un admin sa intre pe srv =))
Si da danny eu de fel scriu 4-5 randuri si mai atentionez pe alti sa se opreasca cand scriu 5-6 randuri vorbind singuri ..dar in cazul de fata .. e de ras =))

:PRO:
si scz ca am folosit emoticoanele acelea ..dar =))
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]

Deci, niciunul dintre voi nu stie ce e ala spam ? =))
Ce a facut acel membru acolo nu e spam niciodata.
Spamul reprezinta repetarea succesiva a unui cuvant, a unei propozitii sau tastarea excesiva a unui emoticon ori tastarea unui cuvant si imediat enter.
Asta stiu de cand m-am apucat de forumuri.
Deci, Pro pentru avertisment.
De ce veniti voi cu prostiile astea: a depasit x numar de randuri, total aiurea.
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”