Numele de pe forum: xXAndyXx
Numele real: Andrei
Varsta: 16 ani
Email: ghile_andrei@yahoo.ro
Vechime: Membru din: Vin Mar 06, 2015
Posturi: 1021 , fara spam, daca eram genul ala de om votam si serverele zilnic si imi mai si dadeam cu parerea la portofolii
Gradul Actual: Manager Resurse + Detinator
Vechimea Gradului Actual: Manager Resurse aproximativ 8 luni cu o mica intrerupere la fel si cu detinatorul.
Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: Aproximativ 5-6 ore in timpul scolii si 6-8 in weekend-uri/vacante.
De ce vrei acest grad?: Sa ajut forumul. Desi nu multi au observat, eu incerc sa-mi repar greseala.
Re: [Cerere] xXAndyXx
Ti-ai reparat greseala pe care ai facut-o te descurci cu MR de ce sa nu treci la un alt nivel ? + indeplinesti conditiile.Re: [Cerere] xXAndyXx
#3Ma,eu unul nu stiu ce sa zic as fi contra caci mno daca sunt impotriva lui Bogdy de la faza cu comunitatea asa ar trebui sa fiu si impotriva ta caci ai fost acolo administrator din cate imi aduc aminte apoi cand nu ti-a mers treaba ai pasat forumul si te-ai intors aici.
Dar pe de alta parte cum Bogdy a fost primit inapoi cu bratele deschise sa zicem ca sunt
daca te vei descurca sau nu asta nu stiu,vom vedea pe parcurs in caz ca vei primi gradul.
Dar pe de alta parte cum Bogdy a fost primit inapoi cu bratele deschise sa zicem ca sunt
daca te vei descurca sau nu asta nu stiu,vom vedea pe parcurs in caz ca vei primi gradul.Privesc prostia omeneasca din umbra ca Ryuk!

Nu ai tare mult de cand ai MR .
Cod: Selectaţi tot
Trebuie sa ai vechime de minim 6 luni pe forum cu un alt grad care are permisiuni de moderator.Re: [Cerere] xXAndyXx
Cred ca glumesti

#7Contra nu prea cred ca te ai descurca cu gradul , n am nimic cu tine . asta e parerea mea
Bafta.
Bafta.

Nu ai o vechime de 6 luni cu gradul de manager,
pe langa asta nu vreau sa fiu coleg cu un tradator,
mai bine bucura-te ca ai primit gradul de manager,
dar vad ca nu iti vezi limita bunului simt.

2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!