]cerere manager resurse] bad boy :D

Numele de pe forum: .Bad Boy.
Numele real: Claudiu
Varsta: aproape 16.
Email: claudiu_grajdan@yahoo.com
Vechime: pe contul asta , de cateva luni .
Posturi: 1400+
Categoria in care vrei sa fii Manager: toate.
Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: 5 , vineri si sambata 7+ :D
De ce vrei acest grad?: sunt activ de destul de mult timp pe forum , si vreau o ocupatie.
Adi , m-am cumintit :o3 , nu mai iau warnuri sau fac cearta :o3
Ultima oară modificat Mar Ian 19, 2016 6:54 pm de către .Bad Boy., modificat 1 dată în total.
Imagine
Imagine
**Fost Manager Resurse**
**Fost Designer 3D**

Re: cerere mr bad boy :D

Nu inteleg , de ce trebuie sa fiu banat? cand Adi nu putea sa-mi dea ban , nu am facut nimic rau , adica nu am deschis topicuri , nu am injurat pe chat etc... doar dupa ce a zis botzy sa raman banat si durata ... am stat pe tusa.
Ultima oară modificat Mar Ian 19, 2016 8:13 pm de către .Bad Boy., modificat 1 dată în total.
Imagine
Imagine
**Fost Manager Resurse**
**Fost Designer 3D**

Re: cerere mr bad boy :D

:PRO:
Desi ai facut multe in trecut, firea omului se schimba precum anotimpurile. Parerea mea este ca toti meritam cate o sansa. Conditiile le indeplinesti. Esti activ pe forum. Nu spun ca te vei descurca! Pentru ca asta nu trebuie sa ne demonstrezi dupa ce primesti gradul. Iti urez bafta si noroc! ;)
Imagine

Re: ]cerere manager resurse] bad boy :D

parerea mea este contra :CONTRA: deoarece cauti sa faci posturi cat de multe poti de injurat injuri iar treaba cu banatul tu trebuie sa fii banat de mult dar mi-a zis adi ca ai ce va facut la browser asa ca dupa ce mai si injuri mai vrei mr nu prea cred
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Cerere Manager Resurse”