Reclamatie Un Ursulet Rau

Numele tau in Joc: qp.FroZen.qp
Numele Adminului reclamat: Un Ursulet Rau
Data si ora: azi
Harta: zm_blocks
Motivul reclamatie: ii spun si eu si Gemanuel ca e voie pe testura mapei e mica si el da ban :))) lool
Dovada: http://postimg.org/image/eto72s9fx/ poza la mapa si cand ii spune Gemanuel
http://postimg.org/image/7l0wgyikx/ aici cand ii da ban si 120 min o_O
Imagine

Voturile mele : 17561 , 17583 , 17607 , 17629 , 17721 , 17801 , 17827 , 17855 , 18181 , 18450 , 18493 , 18531 , 18617 , 18634 , 18649 , 8666 , 18701 , 18715 , 18730 , 18770 , 18794 , 18827 , 18877 , 18927 , 18934 , 18957 , 18994

Re: Reclamatie Un Ursulet Rau

I-am spus si la Gemanuel Si iti spun si tie inca odata, eu nu las pe nimeni pe nici-o harta pe textura ei si pedepsesc cu 120 min ban ! Poate ca e gresit, Poate ca e corect dar eu asa procedez ;)
Vorbesc cu morţii etalaspă din strigat
Când ai coşmaruri noaptea, ţi-e frică de întuneric
Şi vocea capred răsună-sună Luciferic
Şi părul tău pe mână se ridică cam misteric
Auzi grohăituri, halucinezi şi ai vedenii

Sunt debusolat ca un urs rasist lângă un panda

Imi pare rau dar gresesti aici. Acea mapa zm_blocks, nu e nicio textura, nimic...Orice zombie, Human, se poate urca pe acolo, ca asa e facutaa mapa , dar imi pare rau iti dau :PRO: pentru avertisment, ca nu trebuia sa-i sanctionezi.
Imagine

:PRO:

Nu cred ca merita ban pentru asemenea lucruri,eu impreuna cu Cristi am testat acele mape pentru asemenea lucruri,si eventuale bug-uri. Dar mapa aceea fiind mica si un human poate ajunge acolo,nu te apuci sa banezi aiurea jucatorii,din cate imi aduc aminte si tu te-ai urcat pe acele texturi si nu cred ca ai primit ban :-J . Daca tii mortis sa respecti regulamentul deja l-ai incalcat,nu vad nicaeri in regulament ca trebuie sa ia ban pentru asa ceva :)) ,habar nu ai regulamentul srv si tu ai pretentia sa te cred ca l-ai citit si il respecti :)). Pune mana si citeste regulamntul forumului nu ala interpretat de voi.

Cod: Selectaţi tot

4. Evitati depasirea limitelor hartilor! Nu va bagati sub harta sau in locuri din afara hartii greu accesibile! [slay/kick]
Edit: Cum ar fi sa procedez si eu la fel ca tine sa primesti ban 120 min ca habar nu ai regulamentul :-j
I-am spus si la Gemanuel Si iti spun si tie inca odata, eu nu las pe nimeni pe nici-o harta pe textura ei si pedepsesc cu 120 min ban ! Poate ca e gresit, Poate ca e corect dar eu asa procedez ;)
Imagine

:PRO: Eram on , si te intreb si aici. DE CE SA NU AIBA VOIE PE MAPA DACA ZM POT AJUNGE CU USURINTA ACOLO? Si intr-un fel , nici nu poti spune ca acolo era "chiar pe mapa" . Si nu imi place fraza asta "Eu fac asta pentru ca asa vreau": , aloo .. regulamentu e practic pentru toti , nu faci tu tot felul de chestii ca asa te taie pe tine capul. Sincer , nu sunt DELOC de-acord cu toate astea ... mai ales ca tu amenintai cu BAN 120 MINUTE . Asta nu se face!
Imagine
"Uh, sama lamaa duma lamaa you
assuming I'm a human
What I gotta do to get it through
to you I'm superhuman
Innovative and I'm made of rubber
So that anything you say is ricocheting off of me and it'll glue to you
I'm never stating, more than ever demonstrating
How to give a motherf---in' audience a feeling like it's levitating
Never fading, and I know the haters are forever waiting
For the day that they can say I fell off, they'd be celebrating
Cause I know the way to get 'em motivated
I make elevating music …" - Eminem

:PRO:

Atunci procedeaza asa si ramai fara Admin Nepoate !
Daca Zm-ul poate ajunge e OK daca nu il banezi 60-80 de minute !

Bine ca nu a fost permanent. :-w.
S-a retras.
Reclamatie rezolvata.
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”